slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mijn taak PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mijn taak

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 10

Mijn taak - PowerPoint PPT Presentation


 • 136 Views
 • Uploaded on

Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival . Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk samen willen brengen en een mooie dag laten beleven. Mijn taak.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Mijn taak' - delila


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk samen willen brengen en een mooie dag laten beleven.

mijn taak
Mijn taak
 • Ik was programmeur van de muziekacts. Dit hield in dat ik verantwoordelijk was voor alle muzikale acts die op de dag van het festival zouden optreden.
 • Mijn insteek was om lokale artiesten een podium te geven en een deel van het budget te spenderen aan wat bekendere acts
groter dan verwacht
Groter dan verwacht
 • Dit jaar werd er groter uitgepakt dan voorheen. Met een groot podium en een groter budget voor muziek beloofde het een mooie dag te worden.http://eindhoven.gezien.nl/uitgaan/woensel-westival-verhuist-naar-groenewoudseweg.html
muzikale acts
Muzikale acts
 • The HiTombs is de band van mijn oom, een perfecte gelegenheid om deze swingende Rock a billy band een podium te bieden.
 • Volkszanger Henk Bernard is een grote naam en veel mensen uit de wijk kwamen speciaal voor deze acts
slide6

Voor mijzelf was dit de grootste uitdaging van mijn evenementen reeks tot nu toe. Voorafgaand had ik alleen ervaring met het organiseren van kleinschalige hardcore feesten. Het was leuk en uitdagend om mijn horizon te verbreden en een andere doelgroep aan te kunnen spreken.

stagemanager
Stagemanager
 • Op de dag zelf was ik stagemanager wat betekend dat ik ervoor moest zorgen dat elke act op tijd op het podium stond en wist hoelaat ze konden starten.
 • Wat een uitdaging was dit. Sommige artiesten waren niet van het podium te krijgen waardoor de programmering wat uit liep.
resultaat
Resultaat
 • Het was een geweldige dag en heel het traject was voor mijzelf ontzettend leerzaam en een goede uitdaging
 • Ik ben trots op mezelf dat ik een goede line up neer heb kunnen zetten die divers genoeg was om heel de dag publiek te hebben.
 • Hoogtepunt was de band Hunting the Robot die momenteel ieder moment door kunnen breken