Kuvak sikirjoitus pasi sammakon uudet yst v t
Download
1 / 7

- PowerPoint PPT Presentation


  • 128 Views
  • Uploaded on

Kuvakäsikirjoitus: Pasi-sammakon uudet ystävät. Hirvelä Nina Hiitola Anni Karppinen Karoliina LO-11A. Muutto. Pasi-sammakko muuttaa Afrikasta liian kuumuuden vuoksi Suomeen. Uusi lampi.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - delila


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Kuvak sikirjoitus pasi sammakon uudet yst v t

Kuvakäsikirjoitus:Pasi-sammakon uudet ystävät

Hirvelä Nina

Hiitola Anni

Karppinen Karoliina

LO-11A


Muutto
Muutto

Pasi-sammakko muuttaa Afrikasta liian kuumuuden vuoksi Suomeen.


Uusi lampi
Uusi lampi

Uudella lammella Pasi saa kylmän vastaanoton. Häntä syrjitään, koska hän on erilainen sammakko kuin suomalaiset sammakot.


Syrjint
Syrjintä

Pasi yrittää ottaa kontaktia muihin sammakoihin, mutta he kääntävät hänelle selkänsä. Pasi ei ymmärrä miksi hänestä ei pidetä. Hän on surullinen.


Tuntematon uhka
Tuntematon uhka

Pasi huomaa uhkaavan mustan pilven lähestyvän lampea. Hän tunnistaa sen tornadoksi, koska oli nähnyt niitä Afrikassa. Muut sammakot eivät huomaa mitään.


Pelastus
Pelastus

Pasi vakuuttaa muut sammakot, että he ovat vaarassa ja käskee kaikkia sukeltamaan pinnan alle turvaan. Sammakot ymmärtävät lopulta kuinka vaarallinen tilanne oli, kun he katselevat tornadoa pinnan alta.


Yst vystyminen
Ystävystyminen

Vaara on ohi. Sammakot kiittävät Pasia, koska hän pelasti heidät. Nyt he ovat kiinnostuneita tutustumaan Pasiin. Pasi saa kaikki sammakot ystävikseen ja he leikkivät yhdessä joka päivä.