oktat program n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Oktatóprogram PowerPoint Presentation
Download Presentation
Oktatóprogram

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Oktatóprogram - PowerPoint PPT Presentation


  • 110 Views
  • Uploaded on

Egyszerű keresés létrehozása az EBSCO host felületen. Oktatóprogram. Üdvöz öljük az EBSCO Egyszerű keresés oktatóprogramj ában . A z oktatóprogramban bemutatjuk az EBSCO host Egyszerű keresés képernyőjén végrehajt ható keresést.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Oktatóprogram' - deiondre


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Üdvözöljük az EBSCO Egyszerű keresés oktatóprogramjában. Az oktatóprogramban bemutatjuk az EBSCOhost Egyszerű keresés képernyőjén végrehajtható keresést.

Első lépésben elvégzünk egy egyszerű keresést a global warming kifejezésre. Írja be a keresőkifejezéseket, majd kattintson a Keresés gombra. Az elérhető szűkítőket és bővítőket a Keresési opciók hivatkozásra kattintva is megjelenítheti.

slide3

A Keresési opciók alatt egyszerűen szűkítheti vagy bővítheti a találatokat. Választhat az elérhető keresési módok közül, és a választott adatbázisoktól függően szűkítheti a keresést teljes szövegű cikkekre, tudományos (lektorált) folyóiratokra, vagy egy konkrét kiadványra, amelyet megadhat a megfelelő mezőben. A szűkítők vagy bővítők alkalmazása után kattintson a Keresés gombra.

slide4

Megjelenik a Találati lista, amely alapértelmezésben megjeleníti az összes találatot. A találatok egyszerűen szűkíthetők a bal oldali Találatok finomítása elem alatti szűkítők használatával. A Találati lista szűrhető a találatok forrástípusok, például akadémiai folyóiratok, magazinok vagy hírlapok szerinti megjelenítéséhez is. Kattintson a kívánt forrástípus melletti négyzetre, majd nyomja meg az Update (Frissítés) gombot.

slide5

A cikk címének linkjére való kattintás után kinyomtathat, e-mailben elküldhet, menthet, hivatkozássá alakíthat vagy exportálhat egy találatot a részletes kivonatot tartalmazó ablakból. Több találat esetén a kívánt művelet elvégzéséhez adja hozzá a találatokat a mappához, majd a mappából kattintson a megfelelő ikonra. A mappa tartalma a Belépés hivatkozásra kattintva, majd ingyenes személyre szabott Saját EBSCOhost-mappafiók beállításával menthető el véglegesen.

slide7

Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen:http://support.ebsco.com