slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
E20-611 PowerPoint Presentation
Download Presentation
E20-611

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

E20-611 - PowerPoint PPT Presentation


  • 127 Views
  • Uploaded on

E20-611. EMC. CLARiiON Installation and Troubleshooting Specialist. Thousands of IT Professionals before you have already passed their E20-611 certification. exams using the EMC E20-611 Practice Exam from ipass4sure.com. Once you start using.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'E20-611' - deion


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

E20-611

EMC

CLARiiON Installation and Troubleshooting Specialist

Thousands of IT Professionals before you have already passed their E20-611 certification

exams using the EMC E20-611 Practice Exam from ipass4sure.com. Once you start using

our E20-611 exam questions you simply can't stop! You are guaranteed to pass your EMC

E20-611 test with ease and in your first attempt.

Here's what you can expect from the ipass4sure EMC E20-611 course:

* Up-to-Date EMC E20-611 questions designed to familiarize you with the real exam.

* 100% correct EMC E20-611 answers you simply can't find in other E20-611 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a E20-611 PDF.

* EMC E20-611 brain dump free content featuring the real E20-611 test questions.

EMC E20-611 Certification Exam is of core importance both in your Professional

life and EMC Certification Path. With EMC Certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

EMC E20-611 Certification Exam are an absolute favorite in the industry.

If you pass EMC E20-611 Certification Exam then career opportunities are

open for you.

Our E20-611 Questions & Answers provide you an easy solution to your EMC E20-611

Exam Preparation. Our E20-611 Q&As contains the most updated EMC E20-611 real tests.

You can use our E20-611 Q&As on any PC with most versions of Acrobat Reader and prepare

the exam easily.

slide2

E20-611

QUESTION: 1

Which two CLARiiON models use an SPE?

A. CX300 and CX600

B. CX400 and CX600

C. CX400 and CX700

D. CX600 and CX700

Answer: D

QUESTION: 2

Click the Exhibit button.

***Missing Exhibit***

A Customer Engineer is sent to a customer site to replace DAE Power Supply B. Which

item would be replaced?

A. A

B. F

C. H

D. J

Answer: D

QUESTION: 3

Which "Magic Byte" is used by Background Verify to detect incomplete writes of less than

a full stripe?

A. Checksum

B. Shed stamp

C. Time stamp

D. Write stamp

Answer: D

QUESTION: 4

What does the status "0x3a" mean in an 820 Soft Media Error?

A. Error on ATA drives

B. Error on Fibre Channel and ATA drives

C. Error on Fibre Channel drives

D. Error on SCSI drives

slide3

E20-611

Answer: A

QUESTION: 5

What is the EMCRemote requirement in a Centralized Monitoring eMail Home with a

WebEx configuration?

A. Both the EMCRemote client and host are required on the monitoring station.

B. EMCRemote is not required on the monitoring station.

C. Only the EMCRemote client is required on the monitoring station.

D. Only the EMCRemote host is required on the monitoring station.

Answer: C

QUESTION: 6

Which hardware component contains FRUMON code firmware?

A. DAE midplane

B. Disk drives

C. Link Control Cards

D. Service processors

Answer: C

QUESTION: 7

A Customer Engineer has been asked to gather host information. Which Windows host-

based utility does EMC provide to gather this information?

A. EMCGrab

B. EMCRemote

C. EMCReports

D. SPCollect

Answer: C

QUESTION: 8

A customer is having problems with their environment and Technical Support requests a

full data collection using CAP2. Which information will the customer need to supply to

collect data from the attached hosts?

A. Host gateway IP addresses

B. Host IP addresses

slide4

E20-611

C. Host WWNs

D. Hostnames

Answer: B

QUESTION: 9

What is one way to install a recovery image in the image repository?

A. Copy the file to the SP using the Navisphere Manager File Transfer function

B. Create a PPP connection to the SP and transfer the image to the SP

C. Create an EMCRemote connection to the SP and copy the image to the repository

D. Install the image using a Non-Disruptive Upgrade

Answer: D

QUESTION: 10

A customer is unable to access the array through the Navisphere GUI. Which software

component is faulted on the array?

A. Management Provider

B. Management Server

C. Navisphere Host Agent

D. Navisphere CLI

Answer: B

QUESTION: 11

Click the Exhibit button.

***Missing Exhibit***

A customer has a CLARiiON CX700 connected with a single host that has eight HBAs.

Which topologies are available to the customer?

A. Failover=No; Load Balancing=No; Access Logix Required=Yes

B. Failover=No; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=Yes

C. Failover=Yes; Load Balancing=No; Access Logix Required=Yes

D. Failover=Yes; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=No

Answer: D

QUESTION: 12

Click the Exhibit button.

slide5

E20-611

***Missing Exhibit***

A customer has a CLARiiON CX700 connected with four heterogeneous hosts. Each host

has two HBAs connected to the array for high availability and has Access Logix installed.

Which topologies are available to the customer in this environment?

A. Failover=No; Load Balancing=No; Access Logix Required=Yes

B. Failover=No; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=No

C. Failover=Yes; Load Balancing=No; Access Logix Required=Yes

D. Failover=Yes; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=No

Answer: C

QUESTION: 13

Click the Exhibit button.

***Missing Exhibit***

A customer has a CLARiiON CX700 setup with eight heterogeneous non-clustered hosts.

Each host is connected to a single HBA. What are the available topologies for the

customer's environment?

A. Failover=No; Load Balancing=No; Access Logix Required=Yes

B. Failover=No; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=Yes

C. Failover=Yes; Load Balancing=No; Access Logix Required=No

D. Failover=Yes; Load Balancing=Yes; Access Logix Required=Yes

Answer: A

QUESTION: 14

A customer is serially connected using PPP from a management station to an array. What is

the maximum baud rate that can be used for a dial-up networking environment?

A. 9,600

B. 19,200

C. 38,400

D. 115,200

Answer: D

QUESTION: 15

What is the maximum number of initiators per SP port on a CLARiiON CX3-80 array?

A. 32

B. 64

slide6

Pass4sure $89 Lifetime Membership Features;

-

Pass4sure $89 Lifetime Membership includes Over 2100 Exams in One Price.

-

All Pass4sure Questions and Answers are included in $89 package.

-

All Pass4sure audio exams are included free in $89 package (See List).

-

All Pass4sure study guides are included free in $89 package (See List).

-

Lifetime login access, no hidden fee, no login expiry.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) provided in $89 membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) provided FREE for members;

http://www.ipass4sure.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) provided FREE for members;

http://www.ipass4sure.com/audio-exams.asp

Download All Exams Sample QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To purchase $89 Lifetime Full Access Membership click here (One time fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph-softsell.cgi?item=30820-3

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociatesFortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPointEnterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA

and many others.. See complete list Here