complex ol mpic n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
COMPLEX OLÍMPIC PowerPoint Presentation
Download Presentation
COMPLEX OLÍMPIC

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

COMPLEX OLÍMPIC - PowerPoint PPT Presentation


  • 115 Views
  • Uploaded on

COMPLEX OLÍMPIC. L ´ESTADI.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'COMPLEX OLÍMPIC' - deidra


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

L´ESTADI

L'Estadi de Montjuïcanomenat des de l'any 2001 EstadiOlímpic Lluís Companys, en homenatge al President de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, afusellatpelrègimfranquista a la muntanya de Montjuïc, l'any 1940, es trobasituat a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona.

slide3

HISTORIA

Fouprojectat per l'arquitecte Pere Domènech i Roura i inauguratl'any 1929 ambmotiu de l'ExposicióUniversal de Barcelona. L'any 1957 va acollirl'única final de la Copa d'Espanya de futbol que ha enfrontat al Futbol Club Barcelona i al Reial Club DeportiuEspanyol, els dos equipsmésimportants de la ciutatcomtal.

slide4

ELS JOCS OLÍMPICS

ElsJocsOlímpicsd'estiu de 1992, oficialmentJocsOlímpics de la XXV Olimpíada, es van celebrar a la ciutatdeBarcelona entre elsdies 25 de juliol i 9 d'agost de 1992. Hi participaren 9.356 atletesde 169 comitèsnacionals, que competiren en 32 esports i 286 especialitats.Lacerimònia inaugural va tenirlloc al remodelatEstadiOlímpic de Montjuïc, que tot i que va ésserinaugurat en ocasió de l'Exposició Internacional de Barcelona de 1929, fourenovatcompletament per tal d'acollirelsJocsOlímpics de Barcelona'92 i nomésse'n va conservar la façana.

slide5

L´ANELLA OLÍMPICA

AmbmotiudelsJocsOlímpics de 1992, al voltantd'aquestestadis'hiaixecàl‘anella olímpica, formada per les piscinesPicornell, les piscines de salts de Montjuïc, el camp d'hoquei de Pau Negre, el PalauSant Jordi, l'edifici de l'INEFC i d'altresinstal·lacions.

slide6

FIN

TRABAJO REALIZADO : NACHO GARRIDO

ÁLVARO LEAL