slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
МАТЕРИАЛНА БАЗА

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 12

МАТЕРИАЛНА БАЗА - PowerPoint PPT Presentation


  • 135 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'МАТЕРИАЛНА БАЗА' - darryl


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Скъпи приятели на тениса, в сърцето на столицата, БНТЦ очаква всички почитатели и деятели на един от най-аристократичните спортове. Създаден да подпомага и съдейства на българските клубове и състезатели, БНТЦ разполага с необходимата материална база и квалифицирани кадри за това. Основната цел на екипа от специалисти е развитие и усъвършенстване на високото спортно майсторство, като висша степен на изява в спорта. На това най-високо ниво, задачите пред нашите треньори са да търсят резервите в играта на състезателите, както средствата и методите за решение на спортно-методичните проблеми.

slide4

Българският Национален Тенис Център се намира в Борисовата градина в сърцето на София. Базата разполага с 13 червени корта, нова модернизирана сграда, която разполага с конферентна зала, нови съблекални, ресторант, кафене, спортен магазин, ВИП зала. На територията на БНТЦ се помещава и администрацията на Българска Федерация Тенис. Условията, които предлага БНТЦ са много добри за подготовка на състезатели от всички възрасти на представителните отбори. В непосредствена близост се намира Парк Хотел “Москва” и зала “София”, където националните треньори водят зимната подготовка на състезателите. Спортно-състезателният цикъл завършва с балон, който през зимния период покрива 3 от кортовете на центъра.

slide8

ТРЕНЬОРСКИ ЕКИП

Треньорският екип на БНТЦ е съставен от две от най-разпознаваемите имена в българския мъжки тенис – Ивайло Трайков и Тодор Енев. Двамата са дългогодишни участници в отбора на България за “Купа Дейвис”, като участията им се помнят с отдаденост и резултатна игра, които демонстрират особено пред родна публика.

Тодор Енев има забележителни успехи като юноша достигайки до номер 2 в световната ранглиста, непосредствено след Анди Родик. Като професионалист демонстрира постоянство и играе успешно на редица международни турнири както на сингъл, така и на двойки.

Ивайло Трайков гради играта си на агресивна игра от основната линия и мощен сервис, който му носи успехи над много имена от топ 100 през годините.

В екипа работи и младият кондиционен треньор Емил Стоименов – балкански шампион по спортна гимнастика и десетократен държавен шампион за всички възрасти.

slide10

ПРОЯВИ

На базата на БНТЦ целогодишно националните състезатели от всички възрасти провеждат своята подготовка. Центърът е домакин и на множество прояви от календара на БФТ, както и от международния. През активния сезон екипът на БНТЦ е организатор и координатор на състезания до всички възрасти, включително на срещи на националните ни отбори за “Купа Дейвис” и “Фед Къп”.

Едно от важните направления в работата на спортния отдел е провеждането на лагери. Приоритет са децата на възраст между 7-10 години, в чието лице растат бъдещите победители и шампиони на България.

slide12

Адрес:

Български Национален Тенис Център “Карлсберг”,

ул. “Незабравка” 3-5, Борисова градина

София 1113

За контакти:

0887 500 540 – Администрация

0887 500 597 – Управител БНТЦ