slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Aloittaaksesi paina välilyönti näppäintä PowerPoint Presentation
Download Presentation
Aloittaaksesi paina välilyönti näppäintä

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 32

Aloittaaksesi paina välilyönti näppäintä - PowerPoint PPT Presentation


  • 99 Views
  • Uploaded on

Aloittaaksesi paina välilyönti näppäintä. Nimien poiminta PAF 5.2 ohjelmasta temppelitoimituksia varten ja levykkeen tekeminen TempleReady Windows ohjelmaa varten.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Aloittaaksesi paina välilyönti näppäintä


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Aloittaaksesi paina

välilyönti näppäintä

slide2

Nimien poiminta PAF 5.2 ohjelmasta temppelitoimituksia varten ja levykkeen tekeminen TempleReady Windows ohjelmaa varten

slide3

Ennen tätä toimenpidettä sinun tulisi olla ajanut tietokantasi TempleReady for Windows ohjelman tietokannan päivitys toiminnon lävitse (Update my records).Tämän jälkeen sinun tulisi vielä tarkistaa nimet, jotka haluat viedä temppeliin, internetistä kirkon sukututkimussivuilta www.familysearch.org.Sieltä löytyvät viimeisen neljän vuoden aikana tehdyt toimitustiedot.Toimitustietojen katseleminen vaatii rekisteröitymistä, jos et tiedä kuinka se tehdään, pyydä apua sukututkimuskeskuksen henkilökunnalta.Näin varmistat, ettei toimituksia ole todella tehty.

slide7

Aktiivinen henkilö sinisellä pohjalla

Tästä näet mitkä toimitukset henkilön puolesta voidaan tehdä (poislukien sinetöinti puolisoon).

slide8

Tässä kohtaa suoritat henkilön / henkilöiden valinnan.

Varmista, että ”Sukulaisuus suodatin” valintaruudussa on vaihtoehto, jonka mukaan haluat valita kohteesi.Painamalla valintakentän oikeassa reunassa olevaa pientä mustaa nuolta saat näkyviin valintaluettelon eri vaihtoehdoista.

slide9

Kolme ylintä vaihtoehtoa ovat yleisimmin käytettyjä:Henkilö = poimintaan valitaan yksittäinen henkilöPariskunta = poimintaan valitaan aviopuoliso / puolisotPerhe = poimintaan valitaan koko perhe (vaikka osalle heistä olisi jo tehtykin toimitukset)

slide11

Voit valita perheen kolmella tavalla:Ylin vaihtoehto ottaa mukaan kaksi alempaa2. vaihtoehto poimii valitun henkilön vanhempineen ja sisaruksineen (nro 2 edessä)3. vaihtoehto poimii valitun henkilön puolisonsa ja lastensa kanssa (nro 1 edessä)Valinnan suoritettuasi valitse OK.

slide12

Kaikkien niiden henkilöiden eteen ilmestyi ”>>” symboli merkkinä siitä, että heidät on otettu mukaan poimintaan.

Lisäksi laskurit ilmaisevat kuinka monta henkilöä on otettu mukaan poimintaan.

slide13

Suoritettuasi kaikki poiminnat, voit lopuksi käyttää tätä valintaan, jolloin näyttöön jäävät vain ne henkilöt, jotka olet valinnut mukaan poimintaan. Tästä voit vielä tarkastella haluatko lisätä tai poistaa henkilöitä poiminnasta.

slide15

Valintaruudussa on kolme vaihtoehtoa, joista kaksi alimmaista on oletusarvoisesti valittuna.Ylimmäistä vaihtoehtoa ei juuri koskaan tarvita vietäessä nimiä temppeliin.PAF ohjelman kannattaa antaa laittaa henkilöiden kohdalle toimituskenttiin tieto ”Sub ja pvm”. Palaamme tähän myöhemmin.PAFin kannattaa myös antaa tehdä lopuksi lähetysraportti, jonka voi sitten tulostaa.

Ennen kuin valitset OK varmista, että sinulla on uusi levyke levyasemassa.

slide17

Anna nimeksi sellainen, joka kuvaa itsellesi sitä mitä olet tehnyt. Tässä on käytetty systeemiä, jossa on lähettäjän nimi ja temppeliviikon ajankohta.

slide20

1.) Ohjeessa kehotetaan varmistamaan, että tallennettu tiedosto on levykkeellä (tiedosto olisi voitu tallentaa myös tietokoneen kovalevylle, josta se täytyisi erikseen kopioida levykkeelle).2.) Laittamaan levykkeeseen tarra.3.) Viemään levyke ja kaksi tyhjää levykettä sukututkimuskeskukseen.4.) Sukututkimuskeskuksessa valmistetaan varsinainen toimituslevyke temppeliin.5.) Vie tai postita toimituslevyke temppeliin.

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä seurakuntasi sukututkimusyhdyshenkilöön.

slide21

Toimitusraportti tulee näkyviin erilliseen Muistio-ohjelman ikkunaan

Toimitusraportista voit nähdä henkilöt ja mitä toimituksia heidän puolestaan voidaan tehdä.

Raportti voi olla useampi sivuinen ja voit selata sitä tässä oikealla olevan vierityspalkin avulla. Tässä sivu 1.

slide24

Halutessasi voit tulostaa raportin paperille käyttämällä muistion toimintoja; Tiedosto – Tulosta.

slide26

Mitä oikeastaan tapahtui, katsotaanpa sitä hieman.

Siirry jonkin sellaisen henkilön kohdalle (katso raportista, jos tulostit sen), jonka otit mukaan poimintaan ja paina Enter –näppäintä.

slide27

Ohjelma on lisännyt kaikkien niiden poimittujen henkilöiden MAP toimitustietoihin ”Sub ja pvm” tiedon, jotka täyttivät asetut vaatimukset toimitusten suorittamiseksi.

Valitse Peruuta.Sen jälkeen siirrä jokin poimimasi perhe kohdeperheeksi Perhe näytölle.

slide28

Toimituksia varten hyväksyttyjen henkilöiden kohdalla on Toimitukset sarakkeessa pienillä kirjaimilla toimitustunnus merkkinä siitä, että heidän tietonsa on vasta toimitettu temppeliin.

slide29

Vie hiiri oikeassa ala- tai yläkulmassa olevan Käynnistä painikkeen päälle ja paina hiiren oikeanpuoleista painiketta kerran. Avautuvasta valikosta valitse Resurssienhallinta.

slide30

Valitse A: levyasema kohdeasemaksi.

Oikealla olevassa ikkunassa voit nähdä tiedoston, joka muodostettiin poiminnan lopuksi. Viemällä hiiren tiedoston kohdalle ja napsauttamalla hiiren vasemmanpuoleista painiketta kaksi kertaa voit avata tiedoston tarkastelua varten.

slide31

Tämä GED -päätteinen tiedosto on itse asiassa tekstitiedosto, jota voit tarkastella millä tahansa tekstinkäsittely ohjelmalla.

slide32

Tämän jälkeen sinun tulee viedä levykkeesi Sukututkimuskeskukseen ja valmistaa se temppeliä varten TempleReady for Windows ohjelmalla.Tarvittaessa pyydä apua henkilökunnalta.