true or false old testament laws quiz n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
True or False Old Testament Laws Quiz PowerPoint Presentation
Download Presentation
True or False Old Testament Laws Quiz

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

True or False Old Testament Laws Quiz - PowerPoint PPT Presentation


  • 167 Views
  • Uploaded on

True or False Old Testament Laws Quiz. Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'True or False Old Testament Laws Quiz' - clio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q1, If you find a bird nesting with eggs or young in a tree or on the ground you can take the young or the eggs for yourself but you must not take the mother as well. You must let the mother go free.

True

Answer:

Deut 22 :6 - 7

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true1
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q2, If a man takes a horse and sits on it and rides it, after he has ridden the horse a female must not ride the horse.

False

Answer:

It is a made up law!!!!

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true2
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q3, You can wear a woollen garment, or a linen garment but not a garment with mixed fibres i.e. wool and linen, in it.

True

Answer:

Deut 22 :11

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true3
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q4, When cooking you must not boil a baby goat in a pot with it’s mother’s milk.

True

Answer:

Deut 14 :21 b

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true4
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q5, You must not seat on a seat that is made from different types of wood. So a solid Oak seat would be fine but a seat with Oak and Cedar in would not be fine to sit on.

False

Answer:

This law is made up!!!

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true5
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q6, You shall not tattoo yourself.

True

Answer:

Leviticus 19 :28

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true6
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q7, If there are clothes that normally only men wear, then women should not wear them and if there are clothes that normally only women wear, then men should not wear them.

True

Answer:

Deut 22 :5

is the law below made up making it false or is it found in the old testament making it true7
Is the law below made up ( making it false)… or is it found in the Old Testament (making it true)?

Q8, You shall build houses for yourself on a level plain or on the top of a hill, but not cut into the side of a mountain.

False

Answer:

This is a made up law!!!