110 likes | 128 Views
Passcert provides the latest Free CyberArk Defender CAU201 Real Dumps which help you know what type of questions and topics will appear in the exam.
E N D
CAU201 Free Dumps CyberArk Defender https://www.passcert.com/CAU201.html
1. What is the easiest way to duplicate an existing platform? A. From PrivateArk, copy/paste the appropriate Policy.ini file; then rename it. B. From the PVWA, navigate to the platforms page, select an existing platform that is similar to the new target account platform and then click Duplicate; name the new platform. C. From PrivateArk, copy/paste the appropriate settings in PVConfiguration.xml; then update the policyName variable. D. From the PVWA, navigate to the platforms page, select an existing platform that is similar to the new target account platform, manually update the platform settings and click “Save as” INSTEAD of save to duplicate and rename the platform. Answer: D Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
2.You are onboarding an account that is not supported out of the box. What should you do first to obtain a platform to import? A. Create a service ticket in the customer portal explaining the requirements of the custom platform. B. Search common community portals like stackoverflow, reddit, github for an existing platform. C. From the platforms page, uncheck the “Hide non-supported platforms” checkbox and see if a platform meeting your needs appears. D. Visit the CyberArk marketplace and search for a platform that meets your needs. Answer: A Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
3. You are creating a new Rest API user that utilizes CyberArk Authentication. What is a correct process to provision this user? A. Private Ark Client > Tools > Administrative Tools > Users and Groups > New > User B. Private Ark Client > Tools > Administrative Tools > Directory Mapping > Add C. PVWA > User Provisioning > LDAP Integration > Add Mapping D. PVWA > User Provisioning > Users and Groups > New > User Answer: B Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
4. You want to generate a license capacity report. Which tool accomplishes this? A. Password Vault Web Access B. PrivateArk Client C. DiagnoseDB Report D. RestAPI Answer: B Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
5. In a rule using “Privileged Session Analysis and Response” in PTA, which session options are available to configure as responses to activities? A. Suspend, Terminate, None B. Suspend, Terminate, Lock Account C. Pause, Terminate, None D. Suspend, Terminate Answer: D Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
6. All of your Unix root passwords are stored in the safe UnixRoot. Dual control is enabled for some of the accounts in that safe. The members of the AD group UnixAdmins need to be able to use the show, copy, and connect buttons on those passwords at any time without confirmation. The members of the AD group Operations Staff need to be able to use the show, copy and connect buttons on those passwords on an emergency basis, but only with the approval of a member of Operations Managers never need to be able to use the show, copy or connect buttons themselves. Which safe permission do you need to grant Operations Staff? Check all that apply. A. Use Accounts B. Retrieve Accounts C. Authorize Password Requests D. Access Safe without Authorization Answer: A,B,C Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
7. When a group is granted the 'Authorize Account Requests' permission on a safe Dual Control requests must be approved by A. Any one person from that group B. Every person from that group C. The number of persons specified by the Master Policy D. That access cannot be granted to groups Answer: C Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
8. Which parameter controls how often the CPM looks for Soon-to-be-expired Passwords that need to be changed. A. HeadStartInterval B. Interval C. ImmediateInterval D. The CPM does not change the password under this circumstance Answer: C Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
9.Which one the following reports is NOT generated by using the PVWA? A. Accounts Inventory B. Application Inventory C. Sales List D. Convince Status Answer: C Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success
10.In the Private Ark client, how do you add an LDAP group to a CyberArk group? A. Select Update on the CyberArk group, and then click Add > LDAP Group B. Select Update on the LDAP Group, and then click Add > LDAP Group C. Select Member Of on the CyberArk group, and then click Add > LDAP Group D. Select Member Of on the LDAP group, and then click Add > LDAP Group Answer: B Download Passcert Latest & Valid CAU201 Free Dumps To Ensure Your Success