wat zijn de stappen om e mail naar verschillende n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Telefoonnummer Gmail Helpdesk: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Telefoonnummer Gmail Helpdesk: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Telefoonnummer Gmail Helpdesk: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 12 Views
  • Uploaded on

Wanneer u met uw Gmail-account geconfronteerd wordt en u denkt dat u dit probleem niet kunt oplossen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, maar belt u gewoon naar Gmail Nederland Contact Telefoon: 31-202253723. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw hulp. Dus bel gewoon en ontvang de beste en onmiddellijke oplossing voor al uw problemen.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Telefoonnummer Gmail Helpdesk: 31-202253723' - charlisimpson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
gmail is de meestgebruikte e mailservice

Gmail is de meestgebruikte e-mailservice in de huidige datum, het wordt gebruikt door bijna elke persoon over de hele wereld. E-mail is een noodzakelijke service om contact te houden met mensen die ver weg van ons zijn en niet gemakkelijk bereikbaar zijn. Bovendien biedt het ondersteuningsteam van Gmail zijn gebruikers 24/7 helpline-service, zodat elke gebruiker contact met hen kan opnemen als er een probleem is. Maar hier zijn enkele eenvoudige stappen als u uw e-mail naar een andere map wilt verplaatsen.

open uw pc en ga met behulp van uw favoriete

Open uw pc en ga met behulp van uw favoriete browser naar de website van Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

  • Nadat u bent ingelogd, bekijkt u de optiestructuur aan de linkerkant van de pagina in het postvak IN en klikt u op de onderste optie met Meer.
  • Nadat u erop hebt geklikt, ziet u een koppeling Nieuw label maken en moet u erop klikken. Er verschijnt een nieuw klein venster met de vraag om de naam van het nieuwe label in te voeren.
voer een nieuwe mapnaam in en druk op maken

Voer een nieuwe mapnaam in en druk op Maken, waarna uw map wordt toegevoegd aan de lijst met opties. U kunt ook het selectievakje Nest label onder selecteren om het toe te voegen aan een bestaande map.

  • Nu kunt u het aanvinkvakje aan de linkerkant van uw e-mails selecteren en die e-mails selecteren die u naar een andere map wilt verplaatsen.
nadat je die e mails hebt geselecteerd klik

Nadat je die e-mails hebt geselecteerd, klik je op het labelpictogram dat boven je inbox staat, net onder je zoekveld.

  • Zodra u op dat labelpictogram klikt, ziet u een vervolgkeuzelijst met mappen en moet u klikken op degene die u hebt gemaakt en uw e-mails naar die map gaan.
als u nog steeds problemen ondervindt

Als u nog steeds problemen ondervindt met het verplaatsen van uw e-mails, kunt u met experts bellen via TelefoonnummerKlantenservice Gmail Nederland: + 31-202253723 en zij zullen u helpen. Het zijn gekwalificeerde experts die u bij elke stap begeleiden.

Bron