hoe kunnen we iemands gmail account blokkeren n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Wanneer u met uw Gmail-account wordt geconfronteerd, zoals het wachtwoord vergeten en niet kunt inloggen en andere soorten problemen, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken omdat we de beste technische ondersteuningsservices voor Gmail bieden. Dus voor de beste en directe oplossing van de professionele technici belt u gewoon naar Gmail ondersteuningsnummer Nederland: 31-202253723.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723' - charlisimpson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
ben je het zat om verschillende accounts als spam

Ben je het zat om verschillende accounts als spam aan Google te melden? Als ze stil zijn, lekken ze terug in uw e-maillijst? Ja, je moet al je technieken hebben geprobeerd, maar merk dat je niet in staat bent om een oplossing te krijgen. Geen zorgen, Gmail-ondersteuning is er altijd om je te helpen. Niemand is 100% veilig, zelfs Google niet. Er zijn gevallen waarin je iemand als spam kunt melden, maar toch gluren ze in je ID. Om deze situatie tegen te gaan, is alleen het markeren van spam niet genoeg, je moet iemand nog volledig blokkeren. Gmail biedt nu een aantal manieren om het onnodige account te blokkeren. De eenvoudigste manier is nu gegeven voor uw hulp. Laten we deze stappen volgen om te voorkomen dat een account u stoort:

eigenlijk kunt u nu het account van anderen

Eigenlijk kunt u nu het account van anderen alleen blokkeren nadat u zich hebt aangemeld bij uw eigen account. Meld u dus eerst aan bij uw account.

  • Open eerst de e-mail voor de laatste keer waarvan je het account wilt blokkeren. Als uw inbox overspoeld wordt door een aantal berichten, typ dan gewoon de naam van die afzender in het zoekgebied, dan krijgt u de mail.
  • Als je eenmaal de naam van een dader hebt gekozen, zoek dan naar een pijl naar beneden in de uiterst rechtse hoek naast de naar links wijzende pijl. Er verschijnt een vervolgkeuzescherm.
selecteer nu de rij met blok naam dader

Selecteer nu de rij met Blok (Naam dader).

  • Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag om uw keuze te bevestigen. Bevestig het zoals je het nodig hebt. Het account zal zeker worden geblokkeerd, maar het zal nog steeds zichtbaar zijn in je Spamming-lijst. Als u deze berichten echt permanent uit uw ID wilt verwijderen, leegt u gewoon uw spamlijst.
hoewel dit blokkeringsproces vrij eenvoudig

Hoewel dit blokkeringsproces vrij eenvoudig is als je dat nog steeds niet kunt, laat je deze taak over aan Gmail Klantenservice Bellen. We zijn allemaal een team van professionals, die hoog opgeleid en gekwalificeerd zijn. Wij zorgen ervoor dat uw probleem in een minimuminterval van tijd wordt opgelost. Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd en overal bellen op ons gratis nummer: +31-202253723. We hebben oplossingen voor elk probleem.

Lees deze blog: Wat zijn de stappen om een Gmail-account toe te voegen op Iphone / Ipad?

Bron