wat zijn de stappen om uw gmailaccount n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Ben je alle e-mails van je Gmail-account kwijt of ben je je wachtwoord vergeten en kun je dat niet herstellen? In dergelijke situaties hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want we bieden de beste technische ondersteuning voor Gmail. Wanneer u voor een probleem komt te staan, verspil dan zonder tijdverspilling gewoon Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723. Hier staan ​​onze hoogopgeleide technici 24/7 voor u klaar.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Gmail Nederland Telefoonnummer: 31-202253723' - charlisimpson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
e mailcommunicatie heeft het leven van miljoenen

E-mailcommunicatie heeft het leven van miljoenen mensen over de hele wereld verbeterd en Gmail is een van die beste e-mailserviceplatforms. Gmail is altijd gericht op het onderhouden van de beveiliging van het postvak en een gebruiker moet zijn / haar e-mailaccount verifiëren om een ​​account te beveiligen. Een gebruiker kan zijn / haar e-mailaccount gemakkelijk verifiëren zodra het telefoonnummer is geverifieerd. Om het telefoonnummer te verifiëren, moet een gebruiker het telefoonverificatieproces doorlopen. Dus, hier in dit blog, geeft Gmail-ondersteuning je een volledige beschrijving van de stappen om het mobiele nummer te verifiëren.

volg gewoon deze gegeven stappen en u bent klaar

Volg gewoon deze gegeven stappen en u bent klaar met het verificatieproces.

  • INSTRUCTIES OM TE VOLGEN:
  • Als u uw pc al hebt ingeschakeld en deze is verbonden met internet, opent u uw webbrowser.
  • Om dit proces te starten, hoeft u alleen naar de aanmeldingspagina van Gmail te gaan en u aan te melden bij uw e-mailaccount door uw e-mail-id en wachtwoord in te voeren.
  • Ga nu naar je naampictogram in de rechterbovenhoek van je scherm en daar moet je klikken op "Mijn account".
zodra u daar klikt wordt u omgeleid naar

Zodra u daar klikt, wordt u omgeleid naar een nieuwe pagina en krijgt u het gedeelte Veiligheidscontrole en klikt u erop.

  • Vervolgens wordt u gevraagd uw mobiele nummer op de pagina met herstelinformatie in te voeren.
  • Zodra je daar bent, moet je klikken op de "Bewerken" -optie die te zien is onder de hersteltelefoon en vervolgens het telefoonnummer in de gegeven sectie invoeren.
  • Hierna moet u op het tabblad "Nu verifiëren" klikken, waarna u een verificatiecode krijgt en vervolgens op de optie "Get Code" klikt.
zodra u dit hebt gedaan ontvangt

Zodra u dit hebt gedaan, ontvangt u een verificatiecode op uw telefoonnummer en klikt u vervolgens op 'Gereed' om dit proces te voltooien.

Op deze manier kunt u uw account beveiligen en als iemand probeert in te loggen op uw e-mailaccount, ontvangt u een melding op uw telefoon met een sms-bericht.

Als u vragen heeft of twijfelt, belt u het Gmail-ondersteuningsnummer Nederland: +31-202253723. Een expert beantwoordt al uw vragen op momenten.

we bieden ook de beste technische ondersteuning

We bieden ook de beste technische ondersteuning voor Australische gebruikers. Voor hulp van professionele technici belt u gewoon naar Gmail Helpdesk Telefoonnummer Nederland: +31-202253723. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw hulp.

Bron