De rotterdamse haven
Download
1 / 12

De Rotterdamse haven - PowerPoint PPT Presentation


  • 259 Views
  • Uploaded on

De Rotterdamse haven. Waarom heb ik hiervoor gekozen?. Ik heb op de Rotterdamse haven gevaren en ik wou er zelf ook meer over weten. In welk jaar is de haven gebouwd?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'De Rotterdamse haven' - chacha


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
De rotterdamse haven

Rond 1250 werd er een dam gebouwd in de rivier de Rotte. De dam was om geen zout water in de Rotte te krijgen. Toen moesten ze de spullen overladen van de rivier bootjes in de zeeschepen. Dat was het begin van de haven.


Hoe groot is de haven
Hoe groot is de haven? De dam was om geen zout water in de Rotte te krijgen. Toen moesten ze de spullen overladen van de rivier bootjes in de zeeschepen. Dat was het begin van de haven.


De rotterdamse haven


Wat heeft rotterdam dat anderen grote steden niet hebben

Wat heeft Rotterdam,dat anderen grote steden niet hebben? De dam was om geen zout water in de Rotte te krijgen. Toen moesten ze de spullen overladen van de rivier bootjes in de zeeschepen. Dat was het begin van de haven.


De rotterdamse haven


Wat voor boten varen er
Wat voor boten varen er? vlak bij de zee. De stad is met de oorlog zijn er bommen in Rotterdam gegooid toen is het plat gegooid en hebben ze allemaal nieuwe dingen gemaakt en meer grote en moderne gebouwen.


De rotterdamse haven


Zijn er nog vragen
Zijn er nog vragen??? 110.000 binnenvaartschepen