rekommendera catering stockholm n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Catering södermalm PowerPoint Presentation
Download Presentation
Catering södermalm

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Catering södermalm - PowerPoint PPT Presentation


  • 11 Views
  • Uploaded on

Vår websida: http://www.xn--cateringsdermalm-uwb.nu/nCatering vanligtvis spelar en mycket viktig del i särskilda aktiviteter och framgången för dessa händelser är majorly avhängigt av att företaget som en man eller kvinnor väljer. Mat alternativt är mycket viktigt att göra händelser som bröllop, födelsedag, företaget picknick och olika familj funktioner framgångsrika. Det är därför viktigt att du har några tips på hur man väljer ett catering södermalm företag för alla funktioner som en man eller kvinnor skulle sannolikt vill hålla.nSlide Profile: http://www.slideserve.com/cateringdermalmnFler länkar:nhttps://www.slideshare.net/cateringdermalm/bsta-catering-stockholmnhttp://www.slideboom.com/presentations/1863381/Catering-stockholmnhttps://www.edocr.com/v/vdkjwprm/cateringsdermalm/Catering-sodermalm

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Catering södermalm


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
rekommendera catering stockholm

rekommendera catering stockholm

Välkommen till Terrassen, för riktigt bra catering på Södermalm. Vi är en kvalitetsmedveten och noggrann catering leverantör med mycket höga krav på maten vi levererar. Vi arbetar åt våra kunder, för deras bästa, och pga det har vi på väldigt kort tid kommit väldigt långt med vår verksamhet. Catering på Södermalm har aldrig varit enklare, kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar ditt företag.

catering s dermalm

Vi caterar sallader, wraps, kallpressade juicer och även raw bakelser. Med otroligt bra recensioner så vågar vi påstå att vi är bland stockholms bästa företag att catera ifrån. Våra sallader är slungade med noggrant utvalda råvaror och försöker så gott det går att beställa närodlat. På det sättet kan vi garantera det bästa tänkbara resultatet på din sallad/wrap. Våra dressingar är utformade utifrån innehållet på din sallad/wrap med örter och kryddor som aktiverar och lyfter samtliga smaker.

catering södermalm
catering stockholm

Om du behöver en komplett catering service till ditt företag på Södermalm, kontakta Terrassen Café & Catering! Vi caterar till både företag och privatpersoner i hela Stockholm. Kontakta oss för att diskutera kring det du vill catera.

Fördelar med Terrassen Café & Catering

Vi på Terrassen vill att du som kund ska känna dig nöjd, mätt och belåten när du anlitar oss för din catering på Södermalm och ger därför alltid nöjd-kund garanti. Det kan vi göra eftersom vi vet att det vi levererar är av högsta kvalité och klass.

catering stockholm
b sta catering stockholm

Du kan anlita oss för alla typer av företagscatering, stora som små sällskap är välkomna. Istället för att spreta och erbjuda allt möjligt så som snittar, libanesiskt, buffé etc så har vi valt att specialisera oss på ett mer nyttigt alternativt med raw food i centrum vi caterar sallader, wraps och kallpressade juicer som vi tillagar med omsorg. Mer information finner du nedan och du kan kontakta oss direkt via telefonnumret till höger eller vårt kontaktformulär så hjälper vi er att ta fram något som passar er.

bästa catering stockholm