paris n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Paris PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 13

Paris

123 Views Download Presentation
Download Presentation

Paris

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Paris Elev: Csonka Norbert

  2. Turnuleiffel Construit intre: 1887-1889 Inginer constructor: Gustave Eiffel Inaltime: 300,51 m(324,8 m cu antena) Numar de scari: 1664

  3. La defense La Défense este în cea mai mare parte format din clădiri înalte, constând în principal din birouri (aproximativ 3 milioane de metri patrati). La Défense este, cu toate acestea, un cartier mixt: are 600.000 mp de locuințe și deschiderea mall-ului Quatre-Temps în 1981 l-a transformat într-un centru comercial important din regiunea Île-de-France.

  4. Fluviulsena Senaestefluviul din nordulFrantei,ceizvoraste din Burgundiaavând cursul spre est apoi spre vest, și se varsă la Le Havre în MareaManecii. Râul are o lungime de 776 km. Orașele principale traversate de Sena sunt Paris, Troyes si Rouen.

  5. Arcul de triumf Comandat de Napoleon Bonaparteîn 1806, a fost înălțat în secolulXIX și terminat în 1836.Inspirat de arhitectura romana și înalt de cincizeci de metri,poartă patru statui, câte una pe fiecare stâlp: -Triumful din 1810 -Rezistența -Pacea -La Marseillaise Pe zidurile interioare sunt înscriși cei 558 de generali ai Imperiului. Numele celor care au murit în luptă sunt subliniate

  6. Sursa: google street view

  7. Bulevardul Champs-elysees Champs-Elyseeseste un bulevard important din capitala franceza Paris. Cu cinematografele, cafenelele, și magazinele sale de lux, Champs-Elyseeseste una dintre cele mai faimoase strazi din lume.Champs-Elysees au fost la origine niste campuri, panaîn 1616 când Maria de Medici a decis sa construiascao cărare în trei linii. In1724, bulevardul a fost extins pană la Place de l’Etoile.

  8. Sursa: gogle street view

  9. Videoclip: Wevide.com