turminner n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Turminner PowerPoint Presentation
Download Presentation
Turminner

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 20

Turminner - PowerPoint PPT Presentation


  • 119 Views
  • Uploaded on

Turminner. Dette er den vakre russisk-ortodokse kirken i Tallinn. Mai 2005. Med full buss på vei til Russ-land. Etter den tid fikk vi ta med bare 35 kilo per person. Vyborg har ennå store sår etter krigen fra 1939 og utover.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Turminner


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mai 2005 med full buss p vei til russ land etter den tid fikk vi ta med bare 35 kilo per person
Mai 2005.Med full buss på vei til Russ-land.Etter den tid fikk vi ta med bare 35 kilo per person.
slide5

En stor dag for Lea! For første gang siden hun var barn er hun tilbake i sin fødeby, Vyborg i Russland. Hennes foreldre og søsken flyttet til Sverige da krigen kom i 1939. Byen og Karelen ble russisk territorium, og ingen vei tilbake. Da hun ble med oss på tur til Russland, var gleden stor da hun fant statuen i parken, - elgen som hun og søstrene hadde klatret på.

slide6

Vi blir ofte ønsket velkommen med brød og salt, - en gammel russisk skikk. Det fortelles at når det brygget opp til ufred, bakte kvinnene brød og gikk ut til fienden og lot de spise seg mette. Så bad de om fred og vennskap. I dag er denne skikken et vakkert symbol på at vi er velkommen.

slide10

Konsert med barnekoret fra Kingisepp Kulturskole gav oss et minne for livet. Da de sang Slavekoret fra Nebukadnesar, mistet vi nesten pusten, så utrolig vakkert var det.

slide11
Konsert med Credo, fire profesjonelle musikere ved musikkfakultetet i Kingisepp. De har også holdt flere konserter i Norge.
slide17

ADRA i Minsk inviterte til fest for kreftsyke barn. Det gjorde sterkt inntrykk å se så mange barn og unge som hadde mistet synet pga svulst i hjernen.

slide19

Nina synger salmen: ”Når fred som en flod fyller hele mitt sinn ..” Vi var en liten gruppe på besøk i en leilighet.- Og freden fylte hele romme!