du och jag n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Du och jag PowerPoint Presentation
Download Presentation
Du och jag

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Du och jag - PowerPoint PPT Presentation


  • 63 Views
  • Uploaded on

Du och jag. Av Katarina von Bredow

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Du och jag' - bonita


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
du och jag
Du och jag

Av Katarina von Bredow

Ida och Kevin är kungaparet på Annelundsskolan. Den som är duktigast är Andreas , han kan allt i matte och alla svåra ord. Han brukar vara med Alicia men aldrig i skolan då tillhör hon Ida trots att Andreas vill vara med henne. Men en dag faller allas roller i skolan.

stanna bli kvar
Stanna bli kvar

Av Per Nilsson

Sjätte och sista boken om Pim-Pim och ängeln Extra. Extra går i hans klass och kom för att hjälpa honom med ett uppdrag som nu är färdigt. Det är något som inte stämmer med Extra, hon är sig inte lik. Helt plötsligt gör hon något oväntat.

barnhemmet
Barnhemmet

Av Cecilia Lidbeck

Den första som försvann var lille Kasper. Sen var Elvira som bortblåst. De bodde på Edgar & Tekla Bjelkes Skolhem för Varnartiga Barn. Alla barnen på skolan blir rädda, snart inser de att något ohyggligt pågår på barnhemmet. Vem står på tur och vad har hänt med de försvunna barnen?

tv steg tillbaka och ett fram
Två steg tillbaka och ett fram

Av Moni Nilsson

Femte boken om Selma tretton år. Hon får tillbakasvindel och tappar bort all mening. Kevins röjfest, höstlov och hur mamma hjälper till att överbefolka jorden. Gordons tonårsfylla och att vara tvungen att hitta lite ny mening.

den f rsta flickan i skogen
Den första flickan i skogen

Av Moa Eriksson Sandberg

Sommaren innan sexan. Hanna blir tolv år och på väg in i tonåren. Kroppen ändras och hon tänker på killar på ett helt nytt sett. Ska hon vara vän med Jonna eller nya kompisen Sabina. Linda Palm är försvunnen, de sägs att hon är mördad och våldtagen. Hanna känner att någon eller några iakttar henne.

de magiska djuren
De magiska djuren

Av Per Bengtsson och Stina Lövkvist

Den lilla staden är fylld av jägare för jaktveckan har börjat. Den som fäller hjorten med största hornen blir årets Taggmästare. Men en mystisk tjuvskytt försöker förstöra jakten. Alva har sina misstankar.

lielser po
Lielser & Po

Av Lauren Oliver

Liesl har varit instängd på vinden sen hennes pappa dog, av sin styvmor. Om natten kommer spöket Po till henne. Po kommer från den andra sidan och Liesl hoppas det ska kunna finna hennes pappa. Alkemistens lärling Will klantar till det och det får förödande följder både Liesl och Po.