Reklamprojekt
Download
1 / 5

Reklamprojekt - PowerPoint PPT Presentation


  • 146 Views
  • Uploaded on

Reklamprojekt. Värmande vantar. De här lyxiga vantarna är för alla lysande människor med kalla händer i alla åldrar. Vantarna finns i flera färger och olika storlekar. Endast 299:- inklusive sladd ! .

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Reklamprojekt' - bing


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Reklamprojekt

Värmande vantar

De här lyxiga vantarna är för alla lysande människor med kalla händer i alla åldrar. Vantarna finns i flera färger och olika storlekar. Endast 299:- inklusive sladd!

Inuti vanten finns det en värmeslinga som gör att man inte fryser t. e x. när man åker skidor. På kvällen sätter man i en sladd så att vantarna är fulladdade på morgonen. Av kunglig kvalitet med karaktär. Håller värmen i hela 12 timmar!

(Den är inte brandfarlig)


Reklamprojekt

Vi har jobbat med reklamprojekt. Vi började med att bestämma vad vi skulle göra reklam för och vi valde de värmande vantarna. Därefter gjorde vi en plansch med information om vår produkt.

Efter det så gjorde vi den här powerpointen med information och bilder. Våra ledord var –Tomtens bästaSom ger värme naturligtvisKunglig kvalitetMed karaktärLysande åt allaLyxkänslaSötaÄlskade handkraft


Sandra julia amanda 7a
Sandra Julia Amanda bestämma vad vi skulle göra reklam för och vi valde de värmande vantarna. Därefter gjorde vi en plansch med information om vår produkt.7a


ad