Download
1 / 4

Pres. Rb. ‘s-Gravenhage 20 januari 1993: - PowerPoint PPT Presentation


  • 57 Views
  • Uploaded on

Pres. Rb. ‘s-Gravenhage 20 januari 1993:.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Pres. Rb. ‘s-Gravenhage 20 januari 1993:' - beverly-bishop


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Pres rb s gravenhage 20 januari 1993
Pres. Rb. ‘s-Gravenhage 20 januari 1993:

“Voldoende is dat aannemelijk is dat met die alternatieven hetzelfde technisch effect kan worden bereikt zonder een prohibitieve kostenverhoging. Anders dan Cosmostar c.s. is de president van oordeel dat op grond van het rapport van prof. Marinissen (…) mag worden aangenomen dat voldoende alternatieven ter beschikking staan voor het vormgeven aan de ringen en het verbindingselement van het koppelstuk. Het verweer van Cosmostar c.s. wordt daarom verworpen.”


Vzr rb s gravenhage 4 maart 2008
Vzr. Rb. ‘s-Gravenhage 4 maart 2008:

“De voorzieningenrechter begrijpt dat Enanef in het modelrecht een plaats zou willen geven aan de zogenoemde resultaatgerichte leer. Het modelrecht is evenwel nog minder dan het merkenrecht aangewezen voor toepassing van deze leer. De resultaatgerichte leer zou immers met zich meebrengen dat techniek welke principieel vrij is (…) en ook equivalenten van diezelfde techniek, langs de weg van het modelrecht alsnog uitsluitend voor Enanef beschikbaar zou zijn.”


ad