tinuta personalului n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tinuta personalului PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tinuta personalului

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Tinuta personalului - PowerPoint PPT Presentation


  • 129 Views
  • Uploaded on

Tinuta personalului. Echipamentul reprezinta ansamblul pieselor de imbracaminte si incaltaminte folosite de lucratori in timpul activitatii desfasurate . Echipamentul personalului de servire din unitatile de alimentatie poate fi grupat pe doua categorii:

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Tinuta personalului' - benjiro-fujii


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
tinuta personalului

Tinuta personalului

Echipamentul reprezinta ansamblul pieselor de imbracaminte si incaltaminte folosite de lucratori in timpul activitatiidesfasurate.

Echipamentul personalului de servire din unitatile de alimentatie poate fi grupat pe doua categorii:

-echipament folosit pentru servirea clientilor,care este reprezentat de uniforma

-echipament folosit la efectuarea lucrarilor auxiliare : curatenie,aprovizionare,manipularea ambalajelor

slide3

In ceea ce priveste echipamentul folosit la servirea clientilor,acesta este reprezentat de uniforma si reprezinta un element important care contribuie la crearea ambiantei unitatii. Uniforma (tinuta vestimentara) include :Tinuta de serviciu clasica de zi :ChelnerChelneritaCamasa alba bluzitaalba Cravata (papion) neagra funditaneagra Pantalon negru fusta neagra Ciorapi negri ciorapi culoarea pielii Ecuson bentita albaIncaltaminte neagra ecusonIncaltaminteneagra

slide4

In vederea protejarii uniformei si respectarii normelor igienico-sanitare si de protectia muncii in unitatile de alimentatie publica,personalul de servire foloseste pe perioada efectuariiactivitatii de curatenie halate si manusi. Activitatea desfasurata intr-o structura de primire este foarte complexa.Sosirea clientilor presupune contactul direct cu acestia,fiecare client este unic,are prorpiile nevoi si motivatii. De aceea, pentru a oferi servicii de calitate personalul trebuie sa tina cont de urmatoarele reguli :fiecare client trebuie tratat cu maxima atentietotodata,este necesara particularizarea servirii in functie de tipul clienteleiclientul nu trebuie lasat sa asteptein cazul in care, din motive obiective,clientul nu poate fi servit pe loc se cer scuze si se oferaexplicatiidiscretia este principiul care trebuie sa guverneze intreaga activitatereclamatiile trebuie solutionate favorabil pentru client si restaurant inainteaplecarii clientuluinu se discuta niciodata in contradictoriu cu clientiiorice serviciu trebuie livrat corect si de calitatepersonalul trebuie sa recunoasca clientul sis a i se adreseze pe numesatisfactia clientului reprezinta obiectivul cel mai important