vizita la azilul de batrani n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vizita la azilul de batrani PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vizita la azilul de batrani

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 10
baris

Vizita la azilul de batrani - PowerPoint PPT Presentation

81 Views
Download Presentation
Vizita la azilul de batrani
An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Vizita la azilul de batrani Consiliulelevilor din Scoalagenerala nr. 7 a hotarat ca pe data de 6 decembrie, de MosNicolae, safacem un miccadouunorbatrani de la azil. Asa ca am stransfonduri, am facutpachete cu fructesidulciurisi ne-am duspentru a le ofericelor de la azil. Acestia au fostfoarteincantati, iarfericireali se citea in ochi. Ne-au rugat ca dupaimpartireaplaselorsa le cantam o colinda, asa ca le-am facutpeplac. Ne-au multumitincontinuupentruacestgest.

  2. Vizita la Spitalul Clinic de Copii Louis Ţurcanu Cu catevazileinainteaCraciunului, am hotaratsafacem un gestfrumos de sarbatori, asa ca am incercatsastrangemmacarcatevajucariipeclasapentru a le daruinistecadouricopiilor de la spitalul Louis Turcanu. Ne-am bucuratfoartemult ca putem face acestgestfrumospentrucopiiibolnavi, in toiulsarbatorilor. Acolo ne-am intalnit cu nistecopiifoartedestepti, iarprintreacestia se aflasi un baiatpenumeCosmin. Un baiatmic, istet, care cautamereujoacasi cu care ne-am jucatsinoi.

  3. Toti au fostfoarteplacutsurprinsisifericiticand ne-au vazut ca am venitsa le oferimcadouri.

  4. In cinstea marelui poet Mihai Eminescu Doamneleprofesoare de limbaromana, eleviiscoliisiconsiliulelevilor a hotarat ca la data de 15 ianuariesaorganizam un concurs in cinsteageniuluiliterarMihaiEminescu. Ne-am pregatitprentru concurs documentandu-ne deoarecestiam ca ne vapuneintrebari din viatapoetului. Pentrunoi a fost o recreare, darpentrualti nu. Eu, am fostfericit ca pot aflalucrurinoidespremarele poet prinintermediulacestui concurs, sisuntsigur ca nu am fostsingurul. Cu toti am fostbucurosi de diplomeleprimitedarsi de cunostinteledobandite.

  5. Ziua Tolerantei Pe data de 12 noiembrie 2010, scoalagenerala nr.7 a sarbatoritZiuaTolerantei. Cu aceastaocazie am organizat un concurs de posteredesenesisloganeiarceimai bun artisti au fostpremiati cu diplomesifelicitariletuturor. Totiparticipantii au fostincantati ca au avutocaziasa-silasecreativitateasazburde, aratandu-le tuturortalentullor.

  6. Telemaratonul Sperantei In acestsemestru am maiparticipatsi la telemaratonulsperanteiajutand cu nistesume de banicopiii cu dizabilitati. Consiliulelevilor s-a implicat in strangerea de fondurimergand din clasa in clasasirugandu-ipeelevisa-iajutepeceinevoiasi cu o micasumade bani. Totul a decursbinesi am reusitsastrangem o sumaconsiderabila.