escola les savines n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
ESCOLA “Les Savines” PowerPoint Presentation
Download Presentation
ESCOLA “Les Savines”

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 21

ESCOLA “Les Savines” - PowerPoint PPT Presentation


 • 125 Views
 • Uploaded on

ESCOLA “Les Savines”. Construïm junts, amb il·lusió, una Escola per als nostres fills i filles. CRITERIS METODOLÒGICS d’ensenyament-aprenentatge que identifiquen el nostre Centre:. 1. EMPRAR UNA METODOLOGIA ACTIVA I VINCULADA A L’ENTORN. Les pilotes. Els dracs. Els bombers.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

ESCOLA “Les Savines”


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Presentation Transcript
  1. ESCOLA “Les Savines” Construïm junts, amb il·lusió, una Escola per als nostres fills i filles.

  2. CRITERIS METODOLÒGICSd’ensenyament-aprenentatge que identifiquen el nostre Centre:

  3. 1.EMPRAR UNA METODOLOGIA ACTIVA I VINCULADA A L’ENTORN. Les pilotes Els dracs Els bombers Els mossos d’esquadra

  4. 1. EMPRAR UNA METODOLOGÍA ACTIVA I VINCULADA A L’ENTORN. El circ Correus Els castellers L’Ajuntament

  5. 2. LES SORTIDES COM A RECURS PER A CONSOLIDAR ELS APRENENTATGES. Visita al zoo Visita al cosmocaixa Visita a l’observatori Visita al volcà Crostat

  6. 3. REALITZAR PROJECTES Voten Pensen, escriuen o dibuixen el tema del Projecte

  7. 3. REALITZAR PROJECTES Cerquen informació s’infomen o Exposen les conclusions o el treball realitzat a la resta de companys/es.

  8. 4.TREBALLAR UN EIX TRANSVERSAL QUE IMPLIQUI LA PARTICIPACIÓ DE TOTA L’ESCOLA. El Claustre tria el tema a treballar. Es munta una exposició al Centre. Es fan diferents tipus de visites.

  9. 4.TREBALLAR UN EIX TRANSVERSAL QUE IMPLIQUI LA PARTICIPACIÓ DE TOTA L’ESCOLA. Exposen les conclusions que han tret a tots els nens i nenes del Centre.

  10. 5. REALITZAR RACONS I TALLERS RACONS TALLERS

  11. 6. DINAMITZAR LA BIBLIOTECA COM A FONT DE CONEIXEMENT I DE DINAMITZACIÓ DE LA LECTURA. Explicació de contes Exposicions temàtiques i consulta Interelació amb la Biblioteca Pública

  12. 6. DINAMITZAR LA BIBLIOTECA COM A FONT DE CONEIXEMENT I DE DINAMITZACIÓ DE LA LECTURA. Itineraris de lectura

  13. 7. USAR LES NOVES TECNOLOGIES EN ELS APRENENTATGES. Resoldre activitats Realitzar fotos sobre sortides, activitats a l’aula, treballs de classe,… Gravar processos,.. Exposar les conclusions d’un treball

  14. 8. POTENCIAR ELS HÀBITS D’AUTONOMIA PERSONAL I DE TREBALL. Mitjançant el treball. Mitjançant les rutines diàries. Mitjançant l’observació. Mitjançant l’experimentació.

  15. 8. POTENCIAR ELS HÀBITS D’AUTONOMIA PERSONAL I DE TREBALL. Mitjançant el joc. Mitjançant l’elaboració,….

  16. 9. FOMENTAR L’APRENENTATGE MITJANÇANT EL TREBALL COOPERATIU. -La cohesió de grup- La maleta El foli giratori El món dels colors Felicitem

  17. 9. FOMENTAR L’APRENENTATGE MITJANÇANT EL TREBALL COOPERATIU. -Tècniques- Llapis al mig Dibuixem entre dos El grup d’experts

  18. 10. DONAR SUPORT ALS ALUMNES AMB DIFICULTATS D’APRENENTATGE POTENCIANT LA SEVA INCLUSIÓ A L’AULA Durant la realització de racons, partició de grups, amb dues mestres a l’aula….

  19. OBJECTIU PRINCIPAL • L’objectiu no és ensenyar, sinó aconseguir que l’alumnat aprengui, perquè ensenyar no garanteix l’aprenentatge. Per garantir-lo cal que el veritable protagonista sigui l’alumne.

  20. 4 Grans reptes • Potenciar la biblioteca com un espai de recursos per tal que doti a tot l’alumnat d’eines que els permetin aprendre al llarg de la vida, fomentin la imaginació i desenvolupin el pensament crític i reflexiu. • Integrar les TAC en el treball ordinari de l’aula com a font d’informació i com a eina de treball. • Treballar de forma cooperativa i aconseguir la inclusió de tot l’alumnat en les aules ordinàries. • Utilitzar la formació interna per consolidar la metodologia del Centre.

  21. COM A CONCLUSIÓ:(2 cites de Confucio) • “Aprendre sense pensar és temps perdut; pensar sense aprendre és perillós”. • “Me lo contaron y lo olvidé, lo ví y lo entendí, lo hice y lo aprendí”.