Vueling Empreses Acord comercial PIMEC - PowerPoint PPT Presentation

ava-herman
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vueling Empreses Acord comercial PIMEC PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vueling Empreses Acord comercial PIMEC

play fullscreen
1 / 9
Download Presentation
Vueling Empreses Acord comercial PIMEC
116 Views
Download Presentation

Vueling Empreses Acord comercial PIMEC

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Vueling Empreses Acord comercial PIMEC

  2. 1. Registre a vueling.com/empresas Índex 2. Instruccions 3. Avantatges

  3. Registre a Vueling.com/empresas Registre Dintre de la pàgina de Vueling.com/empresas, hi ha una secció habilitada per donar-se d´alta a Vueling i beneficiar-se de l´acord comercial. Codi de l´acord comercial Durant el procés de registre has d´informar en aquest camp el codi de descompte facilitat per PIMEC (cif empresa), sols d´aquesta manera podreu obtenir el descompte.

  4. Pas 1: Dona´td´alta Instruccions Registrat a Vueling Empresas : http://www.vueling.com/empresas i fes clic a la secció: “Quierodarme de alta”

  5. Pas 2: Omple totes les dades Instruccions Emplena l´informació sol·licitada al registre amb totes les dades de l´empresa.

  6. Pas 2: Omple totes les dades Instruccions És molt important afegir el còdi de l´acord comercial facilitat per PIMEC (cif empresa), al camp marcat com “acuerdo comercial”.

  7. Pas 2: Omple totes les dades Instruccions Com a últim pas has d´emplenar les teves dades d´accès amb una contrasenya que sigui fàcil de recordar.

  8. Pas 3: Beneficis Beneficis Podràs gaudir de tots el avantatges de ser membre de l´acord comercial un cop la teva compta estigui activada i confirmada.

  9. Més informació: Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el nostre Departament d´Acords, trucant al Tel. 933 02 78 61 o per correu electrònic a:unio@estanquersdebarcelona.com (Ref. VUELING) VUELING AIRLINES SA | PARQUE DE NEGOCIOS MAS BLAU II - PL. DEL PLA DE L’ESTANY, 5 | 08820 EL PRAT DE LLOBREGAT - BARCELONA· SPAIN