Houten letters maken
Download
1 / 8

Houten letters maken - PowerPoint PPT Presentation


  • 120 Views
  • Uploaded on

Houten letters maken. Creatief met techniek…. We testen even de verschillende zagen. Bij deze zaag was het zaagblad te breed…. Leonora probeerde het met deze metaalzaag. Dit lukye al wat beter, maar de rug van de metaalzaag zat op een bepaald moment in de weg….

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Houten letters maken' - astrid


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Houten letters maken

Houten letters maken

Creatief met techniek…Houten letters maken

Leonora probeerde het met deze metaalzaag. Dit lukye al wat beter, maar de rug van de metaalzaag zat op een bepaald moment in de weg…


Houten letters maken

Uiteindelijk leerden we dat een figuurzaag het meest geschikt is voor deze taak. Na een tijdje kregen we de techniek onder de knie!


Door samen te werken lukte het zelfs nog beter

Door samen te werken lukte het zelfs nog beter! geschikt is voor deze taak. Na een tijdje kregen we de techniek onder de knie!


Opletten voor de bank jawad

Opletten voor de bank, Jawad! geschikt is voor deze taak. Na een tijdje kregen we de techniek onder de knie!Houten letters maken

Hoe kan ik het overbodige hout in het midden van een letter verwijderen? We maken een gaatje in ons plankje en steken ons zaagdraadje door het gat. Daar hebben we wel wat spierkracht voor nodig!