slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Gyermekh??t PowerPoint Presentation
Download Presentation
Gyermekh??t

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

Gyermekh??t - PowerPoint PPT Presentation


  • 306 Views
  • Uploaded on

Gyermekhét

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Gyermekh??t' - arpas


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Őszi futóverseny

Minden évben a Gyermekhét első napján kerül sor az őszi futóverseny megrendezésére, amely ezúttal a hét első sporteseménye is.

slide3

Maszkabál

Gyermekhétenszámosérdekesrendezvényresorkerül, és mind közül a legszórakoztatóbbéslegnagyobbtömegetmegmozgató, a márhagyományosnakszámító, maszkabál.

slide4

LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

Hétfőn, kedden és szerdán iskolai, kispályás labdarúgó-bajnokságot szerveztek a tornatanárok az V.,VI.VII. és VIII. osztályos fiúk számára.

slide5

RÖPLABDA BAJNOKSÁG

A Gyermekhét első felében röplabda bajnokságot szerveztek a tornatanárok a VI., VII. és VIII. osztályos lányok számára. A röplabdázók Maćaš Marjan tanár úr vezetésével mérkőztek meg egymással a tornaóra keretein belül. A mérkőzések a tolerancia és barátság jegyében zajlottak le.

slide6

KÖTÉLHÚZÓVERSENY

A kedvezőtlen időjárás miatt a kötélhúzó versenyek a Gyermekhét negyedik napján, csütörtökön zajlottak le -a tervezett keddi nappal ellentétben- az iskolaudvarban

slide7

STAFÉTAJÁTÉKOK

Gyermekhéten hétfőtől csütörtökig az ötödikes lányok részére stafétajátékok lettek szervezve, melyek során gyorsaságukról és ügyességükről tehettek tanúbizonyságot.

slide8

SZEREPCSERE: DIÁK – TANÁR

A gyermekhétegyik, márhagyományosprogramja, a tanár-diákszerepcsere. Enneklényege, hogydiákjainkátveszik a tanárszerepétegy-egyóraerejéig. Ilyenkormegtapasztalhatják, milyen is a katedratúloldalánlenni, milyenérzéselviselni a diákcsínytevéseket, a pimaszmegjegyzéseket, azt, hogymilyennehézlekötni a tanulók, ebbenazesetbensajátosztálytársaikfigyelmét.

slide9

Készítették:

Sörös Anita

Galambos Szabolcs