Download
what do they look like n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
What do they look like? PowerPoint Presentation
Download Presentation
What do they look like?

What do they look like?

135 Views Download Presentation
Download Presentation

What do they look like?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. What do they look like?

  2. The man is cuddling his dog. • Cuddly- to cuddle with a teddy bear.

  3. Describing size • Large • Medium • small

  4. What does it look like? • rough skin It has .

  5. What does it look like? • smooth skin It has .

  6. What does it look like? • Ithas scaly skin.

  7. What does it look like? • It has soft skin.

  8. What does it look like? Its’ cute and adorable.

  9. What does it look like?

  10. Describing animals. • It has smooth skin. • It’s soft and fluffy. • What is it? • Answer : It’s a polar bear.

  11. What does it look like?

  12. What does it look like? • It has rough skin. • It is grey. • It has a horn. • What is it? • Answer: It’s a rhinoceros

  13. What does it look like? • It has soft skin. • It’s soft and fluffy. • What is this? • Answer : It’s a cat.

  14. I'mcolorful

  15. What does it look like? • It has soft skin. • It’s colorful. • It has feathers. • What is it? • Answer : It’s a parrot.

  16. It's beautiful

  17. What does it look like? • It has smooth skin. • It is colorful. • It’s pink. • What is it? • Answer : It’s a flamingo.

  18. What does it look like? • It’s friendly.

  19. What does it look like? • It is brown and black. • It’s friendly. • It loves to walk and run. • What is it? • Answer: It’s a dog.

  20. It‘s loving • What does it look like?

  21. What does it look like? • It is friendly and loving. • It’s brown. • It has four legs. • What is it? • Answer: It’s a dog.

  22. What does the cat look like? • It has black and red eyes. • It meows. • It drinks milk. • What is it? • Answer : It’s a cat.

  23. What does it look like? • It’s fluffy. • It has a white coat. • Ithas two long ears. • What is it? • Answer: It’s a rabbit.

  24. What does it look like? • It’s brown and furry. • It’s friendly. • What is it? • Answer: It’s a dog.

  25. What does it look like? • It’s black and white. • It’s friendly. • What is it? • Answer: It’s a dog.

  26. What does it look like? • It is white and brown. • It has a long neck. • It has four legs. • What is it? • Answer : It a giraffe.

  27. What does the zebra look like? • It is black and white. • It has stripes across its body. • What is it? • Answer : It’s a zebra.

  28. What does a lion look like? • It is brown and black. • It has sharp teeth. • It has four legs. • What is it? • Answer: It’s a lion

  29. What does an octopus look like? • It is big and brown. • It has eight legs. • What is it? • Answer: It’s an octopus.

  30. What does the rabbit look like? • It’s small and brown. • It has long ears. • What is it? • Answer: It’s a rabbit.

  31. Let play a game. • What does it look like? • Describe to you friend. • Choose the correct answer.

  32. What does it look like? • It is big. • Ithas two long ears. • It can jump. • It has eight legs. • It has big sharp teeth.

  33. What does a rabbit look like? • It has long ears.

  34. What does it look like? • It has big ears. • It has small ears. • It has a big nose. • It has big eyes.

  35. It has big ears.

  36. What does it look like? • It has a long trunk. • It is cuddly. • It has a long neck. • It has scaly skin.

  37. It has a long trunk .

  38. What does it look like? • A) It has two long ears. • B) It has brown fur. • C) It has big teeth. • D) It has a long trunk.

  39. It has two ears.

  40. What does it look like? • It has a long neck. • It has colored stripes. • It has three legs. • It has four legs.