resurse pentru cei f r auz pe internet n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Resurse pentru cei fără auz pe Internet

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 12

Resurse pentru cei fără auz pe Internet - PowerPoint PPT Presentation


 • 72 Views
 • Uploaded on

Resurse pentru cei fără auz pe Internet.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Resurse pentru cei fără auz pe Internet' - arnon


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
resurse pentru cei f r auz pe internet
Resurse pentru cei fără auz pe Internet
 • Se referă în special celor fără auz şi cuprinde o listă de mai mult de 100 de Pagini de web cu informaţii, resurse, programme, servicii şi modalităţi de acces şi de căutare pe Internet, precum şi modalităţi de ajutorare ale celor cu astfel de dificultăţi.
slide2
Printre site-urile cele mai utile şi mai bogate în resurse, informaţii, servicii şi programme sunt :
slide3
About.com Guide to Deafness/Hard of Hearing.
 • este un site uriaş cu informaţii despre deficienţele de auz, scrisori de ştiri, link-uri şi multe altele.
 • American Sign Language Finger spelling Page
 • este un site minunat pentru utilizatorii ASL. Caracterele sunt ASL.
slide4
BBC Education Web Guide
 • vă aduce cele mai noi şi mai bune site-uri web de învăţat acasă, la şcoală, la liceu şi la universitate. Ghidul vă oferă cele mai bune resurse de pe Internet, în special resurse educaţionale.
slide5
BT, Help with your Telephone bill
 • un site al Telecomunicaţiilor Britanice. Veţi găsi informaţii bune aici despre cum vă puteţi primi facturile telefonice, despre serviciul Typetalk şi avantajele celor care utilizează astfel de servicii.
slide6
Children of Deaf Adults,
 • este o organizaţie care are scopul de a promova modul de creştere al copiilor normali născuţi într-o familie cu parinţi fără auz.
slide7
DeafMail
 • un grup de poştă electronică al persoanelor fără auz; încurajează persoanele fără auz să îşi utilizeze poşta electronică ca mijloc de comunicare.
slide8
DeafNation
 • un ziar cu informaţii despre teme legate de deficienţă de auz.

.

slide9
De@fnet Sweden

ambiţia De@fnet este de a deveni o unitate de bază de date naţională care să conţină tot ceea ce se referă la temele despre lipsa auzului, pe toată perioada de când există date despre această temă, cu asociaţii şi organizaţii în domeniu

slide10
De@fsite
 • este un proiect de artă şi educaţie care exploarează cultura celor fără auz, identitatea şi limba prin tehnologia multimedia, creând diverse imagini ale lipsei de auz.
 • Acestă iniţiativă porneşte de la o istorie a muncii la galerii cu persoane care sunt parţial sau chiar total fără auz, educarea în arta fotografierii printr-o serie de cursuri, ateliere de lucru, expoziţii şi convorbiri interpretate.
slide11
Deaf Sports Promotions (DSP)
 • oferă informaţii despre oportunităţi recreaţionale, competiţii sportive care nu ţin cont de vârstă, sex, religie, convingeri politice sau naţionalitate, ci sunt create şi susţinute pentru benficiul fizic, mental, social şi spiritual într-un mediu de acceptare, egalitate şi respect reciproc.
slide12
Toate aceste pagini cu resurse sau informaţii sunt forte utile şi la îndemână, uşor accesibile persoanelor cu disabilităţi de vedere şi auz.