cycladen - PowerPoint PPT Presentation

anja1266
cycladen n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
cycladen PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 4
Download Presentation
cycladen
4 Views
Download Presentation

cycladen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. CYCLADEN DE CYCLADEN ZIJN EEN PRACHTIGE GROEP EILANDEN IN DE EGEISCHE ZEE. HET IS EEN ARCHIPEL VAN 56 GROTERE EN KLEINERE EILANDEN. HET IS ER PRECIES ZOALS JE OP DE FOTO’S ZIET. VEEL WITTE HUISJES EN KERKEN, AZUURBLAUWE ZEE EN OVERAL VERSPREID VIND JE DE MEEST ROMANTISCHE STRANDJES. HET HEEFT EEN HEERLIJK MILD KLIMAAT EN MEDE DAAROM IS HET EEN POPULAIRE BESTEMMING VOOR GULET CRUISES.

  2. WAT TE DOEN? • Wat te doen tijdens een blue cruise? - Je vraagt je waarschijnlijk af wat je tijdens een blue cruise allemaal zou kunnen gaan doen. Begin je met het plannen van je vakantie, dan gaat dat vaak gepaard met beelden die zich in je hoofd vorm geven. Bij een blue voyage over de Middellandse & Egeische Zee denk ja vooral aan zwemmen en mooie afgelegen baaien, stranden en kleine pittoreske vissersdorpjes, verlaten oude onderwater ruïnes en heel veel Griekse kleine onbewoonde eilandjes.

  3. SNORKELEN • Deze opsomming klopt wel ongeveer, in iedere baai waar je voor anker gaat kun je heerlijk zwemmen, maar wat dacht je van snorkelen? Ooit wel eens gesnorkeld? Veel mensen denken dat je moet gaan scuba duiken, maar dat is helemaal niet nodig. Op de meeste gulets is snorkel materiaal aanwezig en daarmee kun je uren zoet zijn. Met je gulet kom je in verlaten baaien en inhammen en daar zie je de meest adembenemende onderwaterwereld. Proberen dus!

  4. YOGA Tijdens een gulet cruise heb je ineens weer tijd voor jezelf, dat merk je vanaf het moment dat je de boot op stapt en daar ga je immens van genieten. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Soms wil je gewoon helemaal niks doen, voor je uit staren, de vergezichten in je op nemen, of wanneer je in een baai ligt waar een heerlijk strand is wil je misschien yoga gaan doen, want wat is er nou mooier dan yoga doen aan de rand van de Middellandse & Egeische Zee?! Doch een ding is zeker, tijdens je blue cruise ga je genieten, volop genieten! • https://yachtsngulets.nl/gulet-charter- griekenland/cycladen/ •