Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i  Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då v...
Download
1 / 3

p%C3%A5sklov - PowerPoint PPT Presentation


  • 114 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'p%C3%A5sklov' - amma


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
3658587

Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och deras mamma var också där sen badade vi. Sen kom vi hem klockan 8 och när klockan var 9 då kollade jag och min syster som heter Emelie på en serie som heter Revenge. Sen kom min pappa hem och han kom hem med en present som våran kusin och hennes man köpte. Och de köpte en skål och den var jätte fin.


3658587

I fredags så var jag i en invignings fest, det var kul vi åt kinesisk mat och jag träffade mina kusiner och efter det så åkte vi hem till mina kusiner dom heter Kelly , Georgina och Kevin. När vi kom hem till dom så ville jag och mina andra kusiner som heter Sophie och Jolie spela data. Då fick vi gå hem till Sophie för att hämta hennes dator. Sen när vi kom tillbaka så spela vi på datorn och kolla på film på tv. Sen efter det så gick vi in till Kevins rum och spelade Box Head på datorn.


ad