tr enjska orodja prihodnosti n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Trženjska orodja prihodnosti PowerPoint Presentation
Download Presentation
Trženjska orodja prihodnosti

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Trženjska orodja prihodnosti - PowerPoint PPT Presentation


  • 120 Views
  • Uploaded on

Trženjska orodja prihodnosti. Finalisti: Vanja Vojnovič Maja Urh Jure Čuk. Vanja Vojnovič. Vpliv programov zvestobe na vedenje porabnikov: primer podjetja Mercator

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Trženjska orodja prihodnosti' - amal-edwards


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
tr enjska orodja prihodnosti

Trženjska orodja prihodnosti

Finalisti:

Vanja Vojnovič

Maja Urh

Jure Čuk

vanja vojnovi
Vanja Vojnovič

Vpliv programov zvestobe na vedenje porabnikov:

primer podjetja Mercator

“Rojena sem 6.7.1983 v Ljubljani. Prihajam iz Stične, ki je cca. 35 km oddaljena od Ljubljane. Osnovno šolo sem končala na OŠ Stična, izobraževanje sem nato nadaljevala na Gimnaziji Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici. Po končani gimnaziji sem se odločila za študij ekonomije na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer sem 3.1.2007 tudi diplomirala. V šolskem letu 2007/2008 sem se odločila za nadaljevanje izobraževanja na izrednem znanstvenem magistrskem študiju Poslovodenje in organizacija na Ekonomski fakulteti, ki sem ga zaključila 2.2.2010. Kot štipendistka podjetja Mercator, sem se v le-tem zaposlila takoj po uspešnem zagovoru diplome. Na začetku sem v podjetju delovala predvsem na področju trgovskih blagovnih znamk podjetja Mercator v Oddelku za razvoj linij trgovske znamke. Kasneje sem svoje področje dela spremenila in sicer sem začela z delom v Službi pospeševanja prodaje, kjer se ukvarjam z različnimi projekti, med drugim pokrivam tudi programa zvestobe z zbiranjem nalepk. Delo v marketingu podjetja Mercator mi je pisano na kožo, saj je dinamično, usmerjeno v razvoj, hkrati pa zahteva nenehno spremljanje razmer na trgu ter ustrezno odzivanje na le-te.”

maja urh
Maja Urh

Trženje na spletnih socialnih omrežjih na primeru Facebook-a

“Sem Maja Urh, diplomirana ekonomistka in podiplomska študentka na Ekonomski fakulteti. Študijsko in raziskovalno me najbolj zanima področje trženja, še posebej razumevanje vedenja posameznikov ter uporaba modernih medijev in tehnologij. V prihodnosti bi si želela delati v dobro razvitem oddelku za trženje, kjer bi lahko svoje znanje koristno uporabila in se veliko novega tudi naučila. Vzporedno s študijem si nabiram delovne izkušnje, v prostem času pa sem ljubiteljska astronomka, rada prebiram različne zvrsti knjig ter se ukvarjam z aerobiko in tekom. Letos načrtujem svojo prvo udeležbo na ljubljanskem mini maratonu.”

jure uk
Jure Čuk

Strategija trženja podjetja Obleci.se

na trgih nekdanje Jugoslavije