461 ny jasan sz l ma m g
Download
1 / 9

461. Nyájasan szól ma még - PowerPoint PPT Presentation


  • 123 Views
  • Uploaded on

461. Nyájasan szól ma még. 1. Nyájasan szól ma még Megváltónk szava, Téged is, engem is hív. Várja, hogy ki az, ki Szívét megnyitja, Téged és engem is hív. Refrén: Ó , jöjj haza! Jöjj! Fáradt vándor jöjj haza! Nyájasan hív ma is Megváltónk szava: Fáradt vándor, jöjj haza!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' 461. Nyájasan szól ma még' - amadeus-franks


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
461 ny jasan sz l ma m g
461. Nyájasan szól ma még


1. Nyájasan szól ma még Megváltónk szava, Téged is, engem is hív. Várja, hogy ki az, ki Szívét megnyitja, Téged és engem is hív.


Refrén: Megváltónk szava, Téged is, engem is hív. Várja, hogy ki az, ki Szívét megnyitja, Téged és engem is hív.Ó, jöjj haza! Jöjj! Fáradt vándor jöjj haza! Nyájasan hív ma is Megváltónk szava: Fáradt vándor, jöjj haza!


2. Nem hallod mint kérlel Jó Üdvözítőd? Téged és engem is kér! Miért vársz, lejár a kegyelemidő: Lejár, és vissza nem tér!


Refrén: Jó Üdvözítőd? Téged és engem is kér! Miért vársz, lejár a kegyelemidő: Lejár, és vissza nem tér!Ó, jöjj haza! Jöjj! Fáradt vándor jöjj haza! Nyájasan hív ma is Megváltónk szava: Fáradt vándor, jöjj haza!


3. Az idő telik, Az évek röpülnek, Nem várnak késlekedőt. A jövendődre Sötét árnyak ülnek! Hogy állsz meg Isten előtt?


Refrén: Az évek röpülnek, Nem várnak késlekedőt. A jövendődre Sötét árnyak ülnek! Hogy állsz meg Isten előtt?Ó, jöjj haza! Jöjj! Fáradt vándor jöjj haza! Nyájasan hív ma is Megváltónk szava: Fáradt vándor, jöjj haza!


4. Jézus a bűnösnek kegyelmet hirdet, Kegyelmét nékem s neked! Végtelen irgalma elfogad minket, Egyaránt engem s téged!


Refrén: Kegyelmét nékem s neked! Végtelen irgalma elfogad minket, Egyaránt engem s téged!Ó, jöjj haza! Jöjj! Fáradt vándor jöjj haza! Nyájasan hív ma is Megváltónk szava: Fáradt vándor, jöjj haza!


ad