728 a csillagvil g h v a magasba
Download
1 / 7

728. A csillagvilág hív a magasba - PowerPoint PPT Presentation


  • 81 Views
  • Uploaded on

728. A csillagvilág hív a magasba. 1. A csillagvilág hív a magasba, Az égre mutatnak a fák. „Egy lépés van még,” szól az ég Ura, „És többé nem köt e világ!”. Refrén: Ott fenn tündöklesz, áldott Édenünk, Hisz Megváltónk ékesített! Az Ő nagy kegyelmében reméltünk Egy fenséges, szebb életet.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '728. A csillagvilág hív a magasba' - alika-hays


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
728 a csillagvil g h v a magasba
728. A csillagvilág hív a magasba


1. A csillagvilág hív a magasba, Az égre mutatnak a fák. „Egy lépés van még,” szól az ég Ura, „És többé nem köt e világ!”


Refrén: Az égre mutatnak a fák. „Egy lépés van még,” szól az ég Ura, „És többé nem köt e világ!”Ott fenn tündöklesz, áldott Édenünk, Hisz Megváltónk ékesített! Az Ő nagy kegyelmében reméltünk Egy fenséges, szebb életet.


2. A mennyekből áttörő fény ébreszt S a hegycsúcsok fényárja zeng! És színpompás rét tükrözi mindezt, S a szív költ hozzá éneket.


Refrén: S a hegycsúcsok fényárja zeng! És színpompás rét tükrözi mindezt, S a szív költ hozzá éneket.Ott fenn tündöklesz, áldott Édenünk, Hisz Megváltónk ékesített! Az Ő nagy kegyelmében reméltünk Egy fenséges, szebb életet.


3. Hadd zengjem szabadságunk énekét, A nagy úthoz szent indulót. Ez út vége a boldog öröklét, A dicshimnusz nem szűnik ott!


Refrén: A nagy úthoz szent indulót. Ez út vége a boldog öröklét, A dicshimnusz nem szűnik ott!Ott fenn tündöklesz, áldott Édenünk, Hisz Megváltónk ékesített! Az Ő nagy kegyelmében reméltünk Egy fenséges, szebb életet.


ad