Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen - PowerPoint PPT Presentation

alanahort8
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen

play fullscreen
1 / 7
Download Presentation
Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen
0 Views
Download Presentation

Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Neem contact op met Nortan Support Contactnummer om problemen met betrekking tot antivirusprogramma's op te lossen Hackers en onverlaten vinden innovatieve manieren om uw gegevens te stelen en deze voor verkeerde doeleinden te gebruiken. Het wordt heel noodzakelijk om een partner te hebben die voor al deze bedreigingen zorgt en u volledige 24x7-bescherming biedt.

  2. Er zijn veel bedrijven die beveiligingsoplossingen bieden, maar Norton Antivirus biedt ongeëvenaarde services. Het maakt gebruik van de nieuwste technologie om beveiligingsrisico's weg te nemen en biedt ook een uitstekende technische ondersteuningsservice. Er zijn veel services die door het technische ondersteuningspersoneel worden aangeboden. Deze services omvatten installatie, activering en probleemoplossing.

  3. Virussen komen in vele vormen voor. Een adware installeert een boot op uw pc, die pop-upadvertenties op uw pc toont. Een malware kan gegevens van uw pc naar derden verzenden. Een virus veroorzaakt over het algemeen problemen op uw pc en kan het vertragen. Als u deze problemen met uw apparaten ondervindt, moet u onmiddellijk een antivirusprogramma installeren.

  4. Een antivirus scant uw pc op dergelijke bedreigingen en verwijdert deze zodat u de maximale prestaties van uw pc haalt. Zelfs als u een proef wilt nemen voordat u Norton koopt, krijgt u een proefperiode. Daarna kunt u contact opnemen met Norton Klantenservice Telefoonnummer Nederland: om de volledige versie te kopen en uw apparaat te beveiligen.

  5. Voor al die mensen die op zoek zijn naar een complete beveiligingsoplossing voor u en uw gezin, biedt Norton 360 de beste opties. Het biedt een optie om een back-up te maken van uw gegevens naar Norton-servers waar deze veilig zijn. U kunt ook een gezinsfilter instellen, waarmee u de activiteit van uw kind op internet kunt volgen. Deze informatie kan door u worden gebruikt om met uw kinderen te praten over veilig gebruik van internet. Voor verdere ondersteuning van de klantenondersteuning van Norton 360 neemt u contact op met Nederland via de Norton-website.

  6. Wijzerplaat: +31-208943274 BedanktVoor Het Kijken OrigineleBron: https://bit.ly/2xRkSAF