Poems about environment - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Poems about environment PowerPoint Presentation
Download Presentation
Poems about environment

play fullscreen
1 / 5
Poems about environment
188 Views
Download Presentation
abiola
Download Presentation

Poems about environment

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Comenius project 2010 - 2012 Catalonia Poems about environment ZER EL MONTSEC

  2. L'Estiu L’estiu és temps de calor. De dies llargs i nits curtes. De vacances de color. De camps grocs i taules plenes de fruites. L’estiu és temps de festa, de gresca i de revetlles sonades. És temps de seure i xerrar a la fresca i de realitzar vacances somiades. SUMMER This poem talks about one of the most lovely seasons. What can we do during the summer? We can enjoy from our nature! L’estiu és temps de sol viu. De castells de sorra i de sortir del niu amb la gorra. L’estiu és temps de menjar gelat i de terrasses obertes de bat a bat. Però al final arriben els comiats, el primer senyal que l’estiu s’ha acabat.

  3. La natura Els animals no es poden matar els hem de respectar, cuida’ls i dóna’ls-hi de menjar i no et deixaran d’estimar. Les flors donen vida i color i la natura s’omple d’olors hi ha moltes classes de flors totes boniques i de colors. A la natura trobem molts minerals alguns molt forts i brillants altres podem col·leccionar i també joies fabricar. The nature This poem talks about what can we find in the nature and what we have to do in order to save it! How to take care for animals, flowers and minerals.

  4. El MONTSEC El Montsec es va cremar i d’allí no va passar, fins que els bombers no van arribar el foc no es va apagar. El Montsec és molt estimat i per tothom molt adorat, i a les ermites tothom hi vol anar, per poder-les visitar. Els parapents que es van a tirar no tenen por a xocar, i a Àger la gent vol anar per poder-hi disfrutar. El Montsec This poem talks about our countryside, our mountains, our rivers,…

  5. Reciclatge El reciclatge és molt important per no anar contaminant. Tenim cura del mar per no contaminar ni el peix ni el calamar. Si vols un planeta net pensa en el reciclatge i ja estarà fet. A l’escola reciclar, a casa reciclar, sempre hem de reciclar! Així el planeta podrem salvar! Recycling This poem talks about recycling. It is very important for our planet if we want to save it!