slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 18

A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011 - PowerPoint PPT Presentation


  • 124 Views
  • Uploaded on

A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011. OM UNDERSØGELSEN. Metode Undersøgelsen er foretaget i A&B Analyses Danmarkspanel. Panelet består af ca. 16.000 tilfældigt udvalgte danskere. Indsamling er foretaget via internettet som selvudfyldt spørgeskema. Univers

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011' - abiba


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

A&B ANALYSEs Danmarkspanel

- BL − Danmarks Almene Boliger -

Oktober 2011

slide3

Metode

Undersøgelsen er foretaget i A&B Analyses Danmarkspanel. Panelet består af ca. 16.000 tilfældigt udvalgte danskere. Indsamling er foretaget via internettet som selvudfyldt spørgeskema.

Univers

Alle danskere 18 år+

Stikprøve

1.228 personer deltog i undersøgelsen.

Tidsperiode

Dataindsamling er foretaget fra d. 14. oktober – 18. oktober 2011.

Vægtning

Data er vægtet på køn, alder og geografi, således at stikprøvens sammensætning matematisk matcher den fordeling man finder i hele den danske befolkning.

slide5

Deltagernes køn

Efter vægtning fordeler deltagerne sig i to lige store grupper.

Læsevejledning: Figuren viser deltagernes køn. Af figuren fremgår det, at 48,2% af deltagerne er mænd. Besvarelserne er vægtet på dette kriterium. (n=1.228)

slide6

Deltagernes alder

Efter vægtning fordeler deltagerne sig som man finder det i den almene befolkning. Dvs. tre næsten lige store grupper og en stor gruppe af ældre.

Læsevejledning: Figuren viser deltagernes alder. Af figuren fremgår det, at 31,6% af deltagerne er under 34 år. Besvarelserne er vægtet på dette kriterium. (n=1.228)

slide7

Deltagernes bopæl

Efter vægtning fordeler deltagerne sig som man finder det i den almene befolkning.

Sammensætningen af panelet afspejler nogenlunde den danske befolkning, hvorfor der ikke vægtes meget på dette kriterium.

Læsevejledning: Figuren viser, hvor i landet deltagerne bor. Af figuren fremgår det, at 30,6% af deltagerne er bosat i Region Hovedstaden. Besvarelserne er vægtet på dette kriterium. (n=1.228)

slide8

Husstandssammensætning

Læsevejledning: Figuren viser, hvordan deltagernes husstandssammensætning er. Af figuren fremgår det, at 18,1% af deltagerne bor i en husstand med børn (ældste over 9 år). (n=1.228)

slide9

Deltagernes husstandsindkomst

Mange års erfaring med undersøgelser viser, at ca. hver femte/sjette person ikke ønsker at oplyse noget om deres indkomstforhold. Dette modsvares fint i denne undersøgelse.

Læsevejledning: Figuren viser, hvor stor den samlede indkomst er i deltagernes husstand. Af figuren fremgår det, at 24,2% af deltagerne bor i en husstand med en samlet indkomst 300-499.999 kr. (n=1.228)

slide11

1. Bor der dig bekendt psykisk syge i dit område?

Læsevejledning: Figuren viser, om der danskerne bekendt bor psykisk syge i deres område. Af figuren fremgår det, at for 48,2% af deltagerne bor der psykisk syge i deres område. (n=1.228)

slide12

2. Ville du føle dig utryg, hvis der bor en psykisk syg i nærheden af, hvor du bor?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne ville føle sig utrygge, hvis der bor psykisk syg i nærheden. Af figuren fremgår det, at 64,7% af deltagerne ikke ville føle sig utrygge. (n=1.228)

slide13

3. Ville du tale med en psykisk syg nabo?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne ville tale med en psykisk syg nabo. Af figuren fremgår det, at 80,5% af deltagerne ville tale med deres psykisk syge nabo. (n=1.228)

slide14

4. Har du følt dig generet af/eller haft problemer med en psykisk syg i dit område?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne har følt sig generet af psykisk syge i deres område. Af figuren fremgår det, at 93,3% af deltagerne ikke har fælt sig generet. (n=1.228)

slide15

5. Hvad gør du, hvis du opdager, at en nabo tydeligvis har det skidt, begynder at udvise mærkelig adfærd, er opfarende eller pludselig isolerer sig?

Læsevejledning: Figuren viser, hvad danskerne gør, hvis en nabo har det skidt og udviser mærkelig adfærd. Af figuren fremgår det, at 64,0 af deltagerne spørger naboen om der er noget galt. (n=1.228)

slide16

6. Ved du, hvor du skal henvende dig, hvis du vil søge hjælp til en psykisk syg?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne ved hvor de skal henvende sig for at søge hjælp til en psykisk syg. Af figuren fremgår det, at 52,0% af deltagerne ikke ved hvor de skal søge hjælp. (n=1.228)

slide17

7. Har du prøvet at søge hjælp til en psykisk syg, og har måttet opgive, fordi du ikke kunne finde ud af, hvor du skulle henvende dig?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne har prøvet at søge hjælp til en psykisk syg, og har måtte opgive, fordi de ikke vidst, hvor de skulle henvende sig. Af figuren fremgår det, at 94,9% af deltagerne ikke har opgivet at søge hjælp. (n=1.228)

slide18

8. Har du prøvet at søge hjælp til en psykisk syg, og følt at du blev afvist?

Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne har prøvet at søge hjælp til en psykisk syg, og følt sig afvist. Af figuren fremgår det, at 89,3% af deltagerne ikke har prøvet at søge hjælp, og følt at de blev afvist. (n=1.228)

ad