slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Colegiul National “Gheorghe Sincai” PowerPoint Presentation
Download Presentation
Colegiul National “Gheorghe Sincai”

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Colegiul National “Gheorghe Sincai” - PowerPoint PPT Presentation


  • 135 Views
  • Uploaded on

Colegiul National “Gheorghe Sincai”. Cuprins: Initierea Colegiului National Gheorghe Sinca; Avantagele frecventarii acestui liceu; Cadrele didactice; Colegiul National Gheorghe Sincai ca si legenda. Initierea acestui liceu.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Colegiul National “Gheorghe Sincai”' - abe


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
colegiul national gheorghe sincai

Colegiul National “Gheorghe Sincai”

Cuprins:

Initierea Colegiului National Gheorghe Sinca;

Avantagele frecventarii acestui liceu;

Cadrele didactice;

Colegiul National Gheorghe Sincai ca si legenda.

initierea acestui liceu
Initierea acestui liceu.
  • Colegiul National ‘Gheorghe Sincai’isi are originile inca de acuz 90 de ani.Este unul dintre cele mai ravnite licee,atat de catre elevi cat si de catre profesori.Cu 90 de ani in urma portile acestui minunat liceu ,au fost deschiste pentru prima data si pentru a ramane deschise timp de 90 de ani si speram ca vor mai urma multi ani de acum incolo.O importanta functie o constitie faptul ca acest liceu si-a pastrat aceeas aroma pe care o avea cu multi ani in urma.Zidurile ce alcatuiesc aceasta mareata cladire au inspirat mirosul timpurilor trecute,miros ce este expirat cu trecerea timpului si care ne imbata cu mireasma lui.Toate salile de clase si coridoarele,fiecare coltisor ascunde cate un se3cret ,secrete care sunt pasatrate in taina ,de catre acest minunat prieten,care nu vorbeste,nu dezvaluie secretele confesate lui ci doar te face sa simti.
  • Desi evolutia de la o generatie la alta,a fost enorma,esenta ramane acolo.Esenta de la care s-a pornit nu s-a dizolvat,acea baza nu a disparut.Acest liceu ne face sa zambim,sa uitam de probleme,deoarece stim ca in el gasim liniste si intelegere,noi trebuie doar sa le cautam.
  • Ma simt foarte mandra ca sunt unul dintre elevii care au calcat pragul acestui liceu,acestui prieten.
avantagele frecventarii acestui colegiu
Avantagele frecventarii acestui colegiu!
  • In acest liceu poti să dispui de o multime de avantage.Este unul dintre cele mai prestigioase.Este foarte modern si nu poti sa te plangi de nimic,tu trebuie doar sa le folosesti.
cadrele didactice
CADRELE DIDACTICE
  • Este minunat sa asculti povestile acestor minunati profesori.Cel mai minunat este faptul ca exista profesori care au fost elevi in acest liceu,care au simtit acelas lucru cand intrau in salile de clase la cursuri.Este minunat sa stii ca ei au evoluat odata cu dezvoltarea liceului,ca termina anii de liceu,il parasesc pentru putin timp,iar pe urma se reintorc pentru a îi simti savoarea si a contribui la dezvoltare lui.
  • Odata cu ei,aduc acele taine ascunse,aduc zambetele de demult,regulile incalcate atunci de ei si acum de noi.
  • Ma bucur sa stiu ca sunt educata de acești profesori care nu numai isi predau materia,insa pun si suflet si incredere ca din ceea ce ei au creeat in noi ,in viitor va rezulta ceva foarte bun pentru societatea in care traim.