Download
pro microsoft sharepoint 2010 administrator n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Sharepoint Tutorials PowerPoint Presentation
Download Presentation
Sharepoint Tutorials

Sharepoint Tutorials

120 Views Download Presentation
Download Presentation

Sharepoint Tutorials

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. 70-668 Exam PRO: Microsoft SharePoint 2010, Administrator Microsoft 70-668 Exam Demo http://www.testbells.com/70-668.html

  2. 70-668 Exam • QUESTION NO: 1 • You are a SharePoint administrator for North wind Traders. The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. • You need to recommend a solution that provides users with the ability to update their user attributes in Active Directory. • What should you recommend? • A. a User Profile Service Application • B. Active Directory Federation Services (AD FS) • C. Business Connectivity Services • D. Active Directory Rights Management Services (AD RMS) • Answer: A

  3. QUESTION NO: 2 • You are a SharePoint administrator for North wind Traders. The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. • You need to identify the minimum number of content databases required for the planned SharePoint Server 2010 deployment. • How many content databases should you identify? • A. 50 • B. 1 • C. 11 • D. 5 • Answer: A • Explanation: • 5 terrabytes 5000/100 = 50 DB

  4. 70-668 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html

  5. 70-668 Exam • QUESTION NO: 3 • You are a SharePoint administrator for NorthwindTraders.Thecompany has 20,000 employees distributed across 11 different departments. You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. • You need to recommend a search solution that meets the company's business requirements. • What should you include in the solution? • A. authoritative pages • B. search scopes • C. federated locations • D. host distribution rules • Answer: A http://www.testbells.com/70-668.html

  6. 70-668 Exam • QUESTION NO: 4 • You are a SharePoint administrator for NorthwindTraders.Thecompany has 20,000 employees distributed across 11 different departments. You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. • You need to recommend a strategy to manage access to SharePoint content. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. • What should you recommend? • A. Configure managed accounts. • B. Implement Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS). • C. Add Active Directory groups to the SharePoint groups. • D. Create user policies and permission policies for the Web application. • Answer: C http://www.testbells.com/70-668.html

  7. 70-668 Exam http://www.testbells.com/70-668.html

  8. 70-668 Exam • QUESTION NO: 5 • The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. You plan to implement a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm for internal collaboration. You need to recommend a deployment solution for the customizations that meets the company's user requirements. • What should you include in the solution? • A. content deployment • B. farm solutions • C. sandboxed solutions • D. farm features • Answer: C http://www.testbells.com/70-668.html

  9. 70-668 Exam • QUESTION NO: 6 • You are a SharePoint administrator for Litware, Inc.Thecompany has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. • Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. You need to design an authentication solution to provide users with access to the SharePoint sites from the Internet. • What should you include in the solution? • A. The Secure Store Service application • B. Active Directory Rights Management Services (AD RMS) • C. Active Directory Certificate Services (AD CS) • D. The Access Services service application • Answer: C http://www.testbells.com/70-668.html

  10. 70-668 Exam http://www.testbells.com/70-668.html

  11. QUESTION NO: 7 • You are a SharePoint administrator for Litware, Inc.Thecompany has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. You need to recommend a data recovery strategy that meets the company's compliance requirements. The strategy must use the minimum amount of administrative effort. • What should you include in the strategy? • A. Microsoft SQL Server differential backups • B. SharePoint Recycle Bin • C. SharePoint granular backups • D. Microsoft SQL Server database snapshots • Answer: B l http://www.testbells.com/70-668.html

  12. QUESTION NO: 8 • You are a SharePoint administrator for Litware, Inc.Thecompany has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. • Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. You are evaluating whether to implement a single server farm for the SharePoint Server 2010 deployment. You need to identify the minimum number of zones required for the single server farm. • How many zones should you identify? • A.2 • B. 6 • C.1 • D.4 • Answer: A http://www.testbells.com/70-668.html

  13. 70-668 Exam http://www.testbells.com/70-668.html

  14. 70-668 Exam • QUESTION NO: 9 • You are a SharePoint administrator for Litware, Inc.Thecompany has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. You need to recommend a solution to minimize the amount of resources required for indexing during business hours. • What should you include in the solution? • A. crawl rules • B. crawler impact rules • C. a host distribution rule • D. search scopes • Answer: B http://www.testbells.com/70-668.html

  15. 70-668 Exam http://www.testbells.com/70-668.html

  16. 70-668 Exam • QUESTION NO: 10 • You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm.Youneed to recommend a solution that meets the company's compliance requirements. • What should you include in the solution? • A. Windows Server 2008 Security Compliance Management Toolkit • B. Microsoft System Center Operations Manager • C. Active Directory Federation Services (AD FS) • D. Active Directory Rights Management Services (AD RMS • Answer: D http://www.testbells.com/70-668.html

  17. 70-668 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html

  18. 70-668 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html

  19. 70-668 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html

  20. 70-668 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html

  21. 70-668 Exam • For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-668.html