l na pengar utan fast inkomst n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
mikrolån utan inkomst PowerPoint Presentation
Download Presentation
mikrolån utan inkomst

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

mikrolån utan inkomst - PowerPoint PPT Presentation


  • 727 Views
  • Uploaded on

Prova denna webbplats http://lanzon.se/lana-pengar-utan-inkomst/ för mer information om mikrolån utan inkomst. Hos de senare är det förstås lättare att få mikrolån utan inkomst, och också att få lån trots betalningsanmärkning. Alla långivare gör en kreditbedömning vid din låneansökan. Det är de tvungna till enligt svensk lag.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'mikrolån utan inkomst' - PengarSnabbtUtanUc


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
l na pengar utan fast inkomst

låna pengar utan fast inkomst

När du upptäcker att du inte hinner få in pengar i tid för att betala räkningar, är ett lån oftast den enda utvägen. Behöver man pengar snabbt finns inte tid för varken sparande, extrajobb eller andra sätt att skaffa pengar. Allra snabbast går det att få pengar på kontot om du söker ett smslån. Med en enkel ansökan, och en snabb lånehantering kan du ha pengarna på kontot redan samma dag.

l na pengar utan krav
lånapengarutankrav

Är behovet akut spelar det ju ingen roll om du ska låna pengar snabbt utan inkomst eller om du faktiskt har en lön. Pengarna måste komma in nu, och då är ett smslån, eller ett annat snabblån det enda tänkbara lånet. Eftersom du kan söka ett lån var du än befinner dig, och vid vilken tidpunkt som helst, är detta det absolut snabbaste sättet att skaffa pengar på kontot.

Tänk bara på att du ska titta på kostnader och villkor så att du inte söker ett lån som blir dyrare än du tänkt dig. I synnerhet om du tänker låna utan inkomst är det viktigt att hitta ett så billigt lån som möjligt. Var speciellt uppmärksam på eventuella avgifter som kan tillkomma och göra lånet dyrare. Sök ett lån som inte har några dolda kostnader, så vet du precis hur mycket du ska betala, och kan lättare planera din ekonomi.

l na pengar utan jobb
lånapengarutanjobb

Kan man låna pengar utan krav?

Nej, man kan nog inte låna pengar utan krav, men kraven som ställs kan vara olika stränga. Vissa långivare har en högre åldersgräns, ganska höga inkomstkrav och krav på att du inte får ha varken betalningsanmärkning eller skulder. Andra ställer i stort sett inga andra krav än att du fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige.

Hos de senare är det förstås lättare att få lån utan inkomst, och också att få lån trots betalningsanmärkning. Alla långivare gör en kreditbedömning vid din låneansökan. Det är de tvungna till enligt svensk lag. Men, hur de gör denna bedömning och hur stora krav de ställer finns det inga bestämmelser om, utan det är upp till varje långivare att bedöma om de tror att du kan klara ett lån.

lanzon se
lanzon.se

låna pengar utan fast inkomst