bill n betalningsanm rkning n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
lån med anmärkning

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

lån med anmärkning - PowerPoint PPT Presentation


  • 1199 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'lån med anmärkning' - PengarSnabbtUtanUc


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
bill n betalningsanm rkning

billånbetalningsanmärkning

Även om du inte kan låna med betalningsanmärkning hos alla långivare, finns det fler än man tror som faktiskt ger lån trots anmärkning. Hos exempelvis Folkia och Onea kan du låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet, bara du uppfyller de krav som ställs för lån. De vanligaste kraven är att man ska vara myndig och ha en svensk folkbokföringsadress, men det kan också finnas inkomstkrav och liknande för att du ska kunna få ett lån. För det mesta är det samma krav för alla som vill låna pengar, oavsett om man har betalningsanmärkningar eller inte.

bill n med betalningsanm rkning
billån med betalningsanmärkning
  • De flesta som ger lån med betalningsanmärkning utan säkerhet är de långivare som ger så kallade mikrolån. Det vill säga mindre lån med korta återbetalningstider. Om du behöver ett billån med betalningsanmärkning kanske inte dessa mikrolån alltid räcker till.
  • Vilka långivare finns då om man behöver låna lite mer pengar, för att köpa en bil, om man har en betalningsanmärkning i bagaget? Ett billån betalningsanmärkning är det samma som ett privatlån med betalningsanmärkning, och även om det inte finns så många långivare som ger lån på större belopp om du har en anmärkning, så finns det ändå en chans. Hos Freedom Finance kan du låna upp till 60 000 kronor även om du har betalningsanmärkning, och i många fall är det ett alternativ om man ska byta bil.
l na pengar trots skulder
lånapengar trots skulder
  • Vill du låna pengar med betalningsanmärkning och kronofogden kan det vara lite svårare att hitta en lämplig långivare. De flesta som ger lån med betalningsanmärkning ställer krav på att man inte får ha aktuella skulder hos kronofogden.
  • Men, det finns också andra typer av lån om du ska köpa en bil. Om du söker ett billån där banken, eller långivaren tar bilen som säkerhet blir läget ett annat. Då kan det vara betydligt lättare att få ett större lån trots anmärkning, och du kan kanske till och med låna pengar trots kronofogden. Ett lån med säkerhet ger ju långivaren garanti för de utlånade pengarna, och det är anledningen till att det kan vara lättare att låna pengar med betalningsanmärkning och kronofogden.
l na med anm rkning
låna med anmärkning

En bil kostar ju idag ganska mycket pengar, i alla fall om du vill ha en bil av lite nyare modell. Då räcker inte ett mikrolån långt, och ett privatlån på större belopp kan ju vara svårt att få med anmärkning. Ännu svårare är det om du dessutom har pågående skulder hos kronofogden. Dessa faktorer försvårar i alla låneansökningar, och det kan förstås inte garanteras att du får ett lån även om du söker billån med bilen som säkerhet. Även om man kan tycka att alla förtjänar en andra chans är det inte så många banker som har samma syn på saken. För dem är det viktigaste att lånet betalas tillbaka, och risken att de inte får pengarna tillbaka är större om låntagaren redan har obetalda lån eller andra skulder.