hoe mcafee antivirus van uw computer n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
McAfee Ondersteuning Nederland: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
McAfee Ondersteuning Nederland: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

McAfee Ondersteuning Nederland: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 5 Views
  • Uploaded on

Bel op McAfee Technische ondersteuningsnummer Nederland 31-202253723. Praat met ervaren leidinggevenden van het ondersteuningscentrum om de beste oplossingen voor technische problemen te vinden. Onze bekwame en ervaren technici zijn hier om u goed door het proces te begeleiden. De technici zijn 24/7 beschikbaar voor uw hulp.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'McAfee Ondersteuning Nederland: 31-202253723' - MeldaFonteijn


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mcafee antivirus heeft geen introductie nodig

McAfee-antivirus heeft geen introductie nodig als naadloze applicatie voor beveiligingsbeheer. Deze tool wordt gewaardeerd om zijn robuuste functies en krachtige beveiligingsopties. Het biedt volledige bescherming voor uw computergegevens vanuit verschillende aspecten. Op een bepaald moment is het echter mogelijk dat u deze tool van uw computer moet verwijderen. Dus, wat is de procedure om deze software te verwijderen? In het volgende gedeelte is een volledige leidraad gegeven aan gebruikers van deze software. Voor meer geavanceerde begeleiding kunt u uiteraard McAfee-ondersteuning bellen.

eerst moet u op uw computer uitvoeren

Eerst moet u op uw computer uitvoeren en vervolgens naar het Configuratiescherm van uw systeem gaan.

  • In het Configuratiescherm vindt u het pictogram met de naam "Programma's toevoegen of verwijderen". U moet op dit pictogram dubbelklikken om het te openen.
  • Tijdens het openen vindt u een lijst met programma's die op uw systeem zijn geïnstalleerd. U moet zorgvuldig door die lijst bladeren en de antivirus van McAfee vinden. Klik er nu op om het te selecteren. Als deze is geselecteerd, wordt deze met een blauwe achtergrond geverfd.
in de rechter bovenhoek vindt u knoppen voor

In de rechter bovenhoek vindt u knoppen voor het verwijderen en repareren. U kunt een van beide op basis van uw wens indrukken.

  • In dit geval willen we deze software van de computer verwijderen en daarom moeten we op "de-installatie" drukken. Zodra we dat hebben gedaan, zal de installatie-wizard zich openen.
  • Nu moeten we instructies voor die wizard volgen. Volg de scherminstructies op de juiste manier om het verwijderen van deze software te voltooien.
  • Nadat het verwijderingsproces is voltooid, moet u alle geopende mappen sluiten.
  • Schakel nu uw computer uit en start deze na enige tijd opnieuw. Als alternatief kunt u ook kiezen voor het opnieuw opstarten van de computer.
stappen die hierboven worden vermeld moeten

Stappen die hierboven worden vermeld, moeten op de juiste manier worden gevolgd om het verwijderen van deze software te voltooien. U moet echter ook weten dat sommige mensen een paar fouten maken bij het uitvoeren ervan. Als u dus een van deze personen bent die een foutmelding krijgt bij het verwijderen van McAfee-antivirus, moet u het telefoonnummer en telefoonnummer voor McAfee Ondersteuning Nederland +31-202253723 ophalen. Bel op elk moment en je krijgt hulp van experts.

Lees ook dit blog: Wat is het proces om uitzonderingen toe te voegen aan McAfee?

Bron