hoe kan een gebruiker problemen met mcafee n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
McAfee Klantenservice Telefoonnummer: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
McAfee Klantenservice Telefoonnummer: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

McAfee Klantenservice Telefoonnummer: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


 • 9 Views
 • Uploaded on

McAfee Antivirus is een reeks programma\'s die het systeem veilig en beveiligd houden tegen kwaadaardige aanvallen van buitenaf. Installatie van McAfee Antivirus zorgt ervoor dat het systeem wordt beschermd tegen externe bedreigingen en dat internetbeveiliging ook wordt geboden. Als er een probleem is met Mcafee, belt u gewoon McAfee Antivirus Support Nummer Nederland 31-202253723.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'McAfee Klantenservice Telefoonnummer: 31-202253723' - MeldaFonteijn


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
hoe kan een gebruiker problemen met mcafee

Hoe kan een gebruiker problemen met McAfee-abonnement-verlopen oplossen?

mcafee gebruikers krijgen door het abonnement

McAfee-gebruikers krijgen door het abonnement verlopen fouten en deze fouten maken de gebruikers wars en daarom is het belangrijk om deze situatie op te lossen. Hier, in dit blog, biedt McAfee-ondersteuning u de volledige stappen om verlichting te krijgen van deze aandoening. Deze situatie komt wanneer u uw product met hetzelfde e-mailadres hebt vernieuwd maar per abuis een ander product hebt gekocht. Een andere reden kan zijn dat uw abonnement is verlopen en u het niet verlengt.

aanwijzingen om door het abonnement verlopen

Aanwijzingen om door het abonnement verlopen fouten te verhelpen:

 • Methode: 1 Voer de "Check the subscription tool" uit
 • Het is een belangrijk proces om Abonnementstool uit te voeren om de vervaldatum van McAfee van de server naar uw pc te synchroniseren.
 • Vervolgens moet u met de rechtermuisknop klikken op het pictogram "M" dat u kunt zien in "Systeemvak" onder aan het venster.
 • Daarna moet u op het pictogram "abonnement verifiëren" klikken en vervolgens op "Ja" klikken wanneer u daarom wordt gevraagd.
 • Nu moet je nog een tijdje wachten tot dit proces voltooid is.
methode 2 controleer de computerinstellingen

Methode 2: controleer de computerinstellingen

 • U moet uw computerinstellingen controleren. Eerst moet u "Tijd en datum" op uw systeem controleren en controleren of het juist is of niet. U kunt gebruik maken van deze gegeven stappen om het te controleren.
 • Ga naar de rechterhoek van uw computerscherm en u moet daar dubbelklikken.
 • Controleer nu of uw pc is bijgewerkt, of de tijd en zone juist zijn ingesteld.
 • In het geval dat u dat wilt, kunt u de datum en tijd aanpassen, omdat het ook mogelijk is dat de tijdzone een fout genereert in dit beveiligingsprogramma.
nadat u deze stappen hebt uitgevoerd ziet

Nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, ziet u nog steeds dezelfde pop-up opnieuw staan en gaat u verder met de volgende stap. Dit proces is de "Running of McAfee virtual technician" -tool.

Wanneer u de gegeven stappen volgt, kunt u deze situatie eenvoudig oplossen en deze fout maakt u nu niet van streek. Als je denkt dat je hulp nodig hebt, bel dan naar Mcafee Helpdesk Nummer Nederland + 31-202253723 en je probleem zal in een fractie van de tijd verholpen zijn. Ze hebben de mogelijkheid om uw probleem op afstand op te lossen met uw toestemming.

Bron