wat is het proces om uitzonderingen toe te voegen n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
McAfee Helpdesk Telefoonnummer: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
McAfee Helpdesk Telefoonnummer: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

McAfee Helpdesk Telefoonnummer: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 11 Views
  • Uploaded on

McAfee Antivirus Support Nederland is een online Customer Care-ondersteuningsprovider voor McAfee Antivirus-problemen. Dus als u een oplossing wilt voor elk type antivirusprobleem, belt u op elk gewenst moment McAfee-ondersteuningsnummer: 31-202253723. Onze technische expert is 24 uur per dag beschikbaar voor uw ondersteuning. Bezoek onze website voor meer informatie: https://klantenservicenummernederland.com/mcafee-antivirus.html\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'McAfee Helpdesk Telefoonnummer: 31-202253723' - MeldaFonteijn


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
alle schadelijke activiteiten

Alle schadelijke activiteiten die een beveiligingsrisico kunnen vormen voor uw computergegevens, kunnen eenvoudig worden gedetecteerd door McAfee-antivirusprogramma’s. Deze tool is vertrouwd door veel gebruikers. Het is gebruiksvriendelijk en redelijk gemakkelijk te gebruiken. In sommige gevallen kunnen zich problemen voordoen met deze tool, vooral als het een aantal geverifieerde programma’s op uw computer detecteert als schadelijke programma’s of mogelijke bedreigingen. Om problemen in dergelijke gevallen op te lossen, moet u een uitzonderingenlijst voor deze software maken. Mogelijk wilt u ook dat een aantal mappen worden weggelaten als u hiermee het volledige systeemscan-systeem start. Dergelijke mappen en bestanden moeten worden opgenomen in de uitzonderingenlijst van deze tool. Dus, hoe voeg je een uitzondering toe? Het proces zal in de volgende sectie worden besproken. Maar u kunt ook proberen technische ondersteuning van McAfee te bellen voor meer begeleiding.

open het antivirusprogramma van mcafee

Open het antivirusprogramma van McAfee op uw computer. Op het startscherm typt u “VirusScan Console” en daarna drukt u op “Enter”.

  • In het linkervenster van het venster vindt u de optie “On Access Scanner”. Beweeg de muisaanwijzer erop en klik met de rechtermuisknop op deze optie. Uit de keuzemenu’s op het scherm, moet u klikken op “Eigenschappen”.
selecteer nu de optie met de naam alle processen

Selecteer nu de optie met de naam “Alle processen, detectie en uitsluitingen”. Klik op ‘Uitsluitingen’ om dat tabblad te selecteren.

  • Klik nu op “Toevoegen” en vervolgens op “Bladeren”. Er zal een nieuw venster openen, waar je het bestand of de map moet vinden die je in de uitzonderingenlijst wilt plaatsen.
druk op de knop ok om dit proces te voltooien

Druk op de knop “OK” om dit proces te voltooien.

Ga terug naar het venster “On Demand Scan Properties” en klik op de knop “Apply”. Hiermee worden uw instellingen opgeslagen. Druk ten slotte op “OK” en sluit alle geopende mappen.

vanaf nu wanneer u het volledige scannen

Vanaf nu, wanneer u het volledige scannen van het systeem met McAfee start, zult u merken dat de map die aan de lijst met uitzonderingen is toegevoegd, niet wordt opgenomen in het scanproces door McAfee antivirus. Neem voor meer informatie hierover contact op met Telefoon Klantenservice McAfee Nederland +31-202253723.

Source