CIUPERCA LUI DUMNEZEU MIT SAU REALITATE? Bio Active MC Oyama Ag a ricus - PowerPoint PPT Presentation

Jimmy
slide1 l.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
CIUPERCA LUI DUMNEZEU MIT SAU REALITATE? Bio Active MC Oyama Ag a ricus PowerPoint Presentation
Download Presentation
CIUPERCA LUI DUMNEZEU MIT SAU REALITATE? Bio Active MC Oyama Ag a ricus

play fullscreen
1 / 19
Download Presentation
CIUPERCA LUI DUMNEZEU MIT SAU REALITATE? Bio Active MC Oyama Ag a ricus
870 Views
Download Presentation

CIUPERCA LUI DUMNEZEU MIT SAU REALITATE? Bio Active MC Oyama Ag a ricus

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. CIUPERCA LUI DUMNEZEUMIT SAU REALITATE?Bio Active MC Oyama Agaricus IMPORTATOR: S.C. EURO-JAPAN TRADING S.R.L. DISTRIBUITOR: www.PARADISULVERDE.com

 2. Ce este Ciuperca lui Dumnezeu? • La inceputul anilor ’70, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pennsylvania, au vizitat Brazilia. • au descoperit ca, in zona Piedade, populatia era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, numarul celor care depaseau virsta de 100 de ani fiind neobisnuit de mare. • Acesti oameni se hraneau in principal cu ciuperca Agaricus Blazei Murill, cunoscuta local sub denumirea de Cogumelo de Dios sau ciuperca zeilor. • Dupa mai multe studii stiintifice care demonstrau efectul ciupercii asupra tensiunii arteriale si cancerului, Agaricus Blazei Murill a ajuns sa fie utilizata in clinici. A intrat in centrul atentiei presei in momentul in care presedintele Reagan a utilizat-o intr-un tratament post-operator dupa o operatie de cancer .

 3. De ceJaponia? • Totusi cei care au valorificat-o cel mai mult si i-au gasit un mediu propice aclimatizand-o la ei acasa au fost japonezii (care o numesc Kawariharatake). • Este o ciupercuta obisnuita, dar pretetentioasa. Fermele sunt la peste 1.000 metri altitudine, pamantul e imbunatatit doar cu ingrasaminte de cal salbatic. • Locurile sunt alese astfel incit sa ploua marunt in fiecare seara, iar temperaturile sa se incadreze intre 18-25 grade Celsius. Un teren odata cultivat, nu se mai foloseste 7 ani. Grija deosebita Totul e prelucrat manual, motiv pentru care rezultatele tratamentului cu aceasta ciuperca cultivata la ferme sunt mai bune decit cele similare, dar procesate mecanic. Tocmai de aceea, procesul tehnologic este foarte scump. Plus ca, de-a lungul etapelor, se fac zeci de seturi de analize. Ciuperca este faramata si transformata in pulbere care e ambalata in pliculete. Costa mult, dar si efectele sunt pe masura.

 4. Experienta japoneza • Japonia e tara care se poate lauda cu cel mai mic numar de bolnavi de cancer sau diabet. • Primele studii s-au facut in marile spitale din Japonia, unde Bio Active MC(denumirea comerciala) a fost folosit ca adjuvant in tratarea cancerului. • Suplimentul, 100% natural, a fost administrat unui lot de pacienti cu forme grave de cancer, in paralel cu tratamentul clasic, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase. In doar citeva luni de tratament adjuvant cu Bio Active MC, tumorile unor oameni cu sanse minime la viata s-au micsorat aproape 100%, asa cum atesta si investigatiile imagistice. • Utilizata in terapia cancerului, diabetului, tumorilor, colesterolului si al osteoporozei, ciuperca a ajutat multi pacienti sa invinga boli grave si sa redevina sanatosi fiind trimisa ulterior clinicilor de oncologie din toata lumea.

 5. Experienta japoneza: Stopeaza inmultirea celulelor canceroase La testul HeLa (oprirea multiplicarii celulelor), pentru care s-a folosit un tesut afectat de cancer uterin, o cantitate foarte mica de steroizi (10-30 ppm) a oprit celulele canceroase sa se multiplice. De asemenea, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, determinind o crestere considerabila a imunitatii organismului. • Alte observatii: • Testele de la Facultatea de Medicina a Universitatii Tokyo si alte centre de cercetare din Japonia, au aratat ca rata involutiei complete a maladiei este de 90% in cazul Ciupercii lui Dumnezeu, performanta neatinsa de nicio alta ciuperca folosita in terapii !! • Prin continutul de beta-glucan, ciuperca ajuta la inhibarea celulelor canceroase si fortifica organismul. Prelungeste astfel viata, celulele maligne fiind stopate din evolutie. Mai mult, are rol profilactic, prevenind aparitia cancerului. • Aceste rezultate sunt inregistrate de catre Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza. Aceste institutii au constatat inca de la primele studii, din 1994, ca Agaricus Blazei Murill sporeste imunitatea si, spre deosebire de alte ciuperci terapeutice, efectul anti-tumora este de 100%.

 6. Experienta japoneza: Alte efecte Sunt eliminate starile de voma, lipsa poftei de mincare, oboseala, lipsa de energie si, ce este mai important, terapiile, sub influenta ciupercii minune, devin mai eficiente de 3 pina la 7 ori. Afectiuni invinse de ciuperca:  - ulcer duodenal, hepatociroza, hipertrofie a ficatului, cancer la ficat, cancer gastric, gastrita, ulcer gastric, constipatii, stomatite cronice, polipi, hepatita B, cancer rectal, cancer la colon sigmoidian - hipo si hipertensiune arteriala, cardiopatie, tromboza cerebrala, hemiplegie, pneumonie, septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedow, cancer pulmonar - mastite, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de  menopauza - diabet, reumatism articular cronic, ataxie autonoma, nevroza - cistita, nefrita, insuficienta renala, nefroza - dermatofitoza, eczeme, dermatite atipice - dureri de umar, distrofii musculare, mahmureala, artrita, gripa

 7. Formula sanatatii  Ciuperca Agaricus Blazei Murill are calitati nutritive si terapeutice care o situeaza deasupra altor ciuperci: Ciuperca Agaricus Blazei Murill are 120 de elemente, fiind bogata in proteine, vitamine si minerale si sase tipuri de steroizi ( mai ales cerebusterol si ergosterol)- cel mai mare nivel de proteine (46.2%, fata de media de 43%) - cel mai inalt nivel de carbohidrati non-fibrosi (38%) - contine mai mult acid glutamic decit alte ciuperci Agaricus de pe piata. - contine (la 100 grame): 359Kcal, 10.5 g proteine, 0.5g grasimi, 68.1g carbohidrati • Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un continut bogat in vitamine D, cu rol in absorbtia calciului. Stimuleaza productia osoasa prin ergosterol, motive pentru care e considerata un remediu excelent in osteoporoza. • Contribuie la sporirea imunitatii, tratand alergiile cutanate, regleaza secretia tiroidiana si a gonadelor. Mai e cunoscuta ca o ciuperca utila in bolile reumatismale cronice. Beta-D-glucan stimuleaza productia de interferon propriu, de aceea ciuperca are rol protector impotriva virusului hepatic. Prin vitamina B12, acid folic, fier, cupru, cobalt, triptofan, ciuperca stimuleaza productia de globule rosii.  •  In plus, suplimentul a ajutat la ameliorarea si chiar eliminarea efectelor negative ale citostaticelor si radioterapiei. Bolnavii de cancer, care folosesc Bio Active MCtratament complementar adjuvant, spun ca depasesc mai usor cea mai grea faza a tratamentului clasic: chimioterapia.

 8. Studii stiintifice  

 9. Studii stiintifice  

 10. Studii stiintifice(Remisii ale tumorii)  

 11. Studii stiintifice  

 12. Agaricus Blazei Murill in Romania • Bio Active MC Oyama Agaricus are doua marci de calitate de la CAMRO si Societatea de Medicina Integrativa din Japonia, agreeat de FDA si notificat in Romania la Institutul de Bioresurse Alimentare. • A fost introdus prima oara in 2009 • Bio Active MC Oyama Agaricus contine 100% extract de ciuperca Agaricus Blazei Murill, in forma de pudra (denumirea este de microcapsula), ce se dizolva in apa la temperatura camerei • Acest produs se gaseste doar in unele farmacii si plafaruri din tara sau pe www.paradisulverde.com

 13. Cazuisitica in Romania • Campania “Meriti sa fii sanatoasa !” la Romantica TV, au fost testate, cu acordul pacientilor efectele Ciupercii lui Dumnezeu • Cazul 1 • Traian are 66 de ani si grave probleme de sanatate. Rinichiul lui stang este atrofiat si aproape ca nu mai functioneaza. Medicii nu i-au dat nici o sansa de vindecare, cu ajutorul tratamentului clasic. Inainte de administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, Traian si-a facut o ecografie si analize ale singelui. Dupa 10 zile de tratament, a repetat aceleasi investigatii! Rezultatul : Rinichiul atrofiat s-a marit in dimensiune cu 1cm si si-a reluat functiile normale. In plus, analizele de singe ale lui Traian sunt vizibil imbunatatite: transaminazele, colesterolul si glicemia au ajuns, in doar 10 zile, la valori normale. .

 14. Cazuisitica in Romania Cazul 2 Camelia are 40 de ani si, acum un an, a suferit un accident cerebral vascular. Urmarile au fost multe si grave: doua luni de paralizie pe partea stanga, aparitia menopauzei din cauza socului, prabusirea imunitatii, tulburari hormonale grave, depresii. Practic, intreg organismul Cameliei a fost afectat de acest accident cerebral vascular. Inainte de administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, dar si in timpul terapiei, Camelia a fost investigata si supravegheata de catre medici. Dupa numai 7 zile de tratament cu Bio Active MC, starea de sanatate a Cameliei s-a imbunatatit considerabil, asa cum arata studiile comparative facute pe baza investigatiilor cu biorezonanta:a) Starea tiroidei s-a imbunatatit cu aproape 30 %.b) Starea inimii s-a imbunatatit cu 50 %.c) Starea ficatului s-a imbunatatit cu aproape 70 %.d) Tranzitul intestinal s-a imbunatatit cu aproape 30 %.e) Imunitatea a crescut cu 60 %.f) Camelia a slabit 5 kilograme. Surpriza cea mai mare a venit, insa, dupa 3 luni de tratament cu Bio Active MC, atunci cand menopauza, declarata ireversibila de catre medici, a fost inlaturata. Menstra Cameliei a revenit si se mentine, din luna august !!

 15. ADMINISTRARE • Se administreaza in functie de inaltime, greutate, diagnostic si tratamentul dat de medicul curant. • In 10-12 zile, luand cantitatea potrivita, trebuie sa apara imbunatatiri in starea de sanatate, iar dupa 1-2 luni diferentele se pot vedea si pe analize.

 16. Atentionare • Pe internet se comercializeazaprodusece au "imprumutat" numelesuplimentului,pentru ale careirezultate nu garantamnicinoi, importatorii, nu garanteazaniciproducatoruljaponez. • Toateinformatiile din acest material suntvalabile EXCLUSIV pentruprodusul Bio Active MC OyamaAgaricus, produs in Japonia.

 17. Cum stiu ca este produsul original, din Japonia? • Se achizitioneazadoar din locatiilementionate anterior, deoarecemediciijaponezi cu care suntem in colaborareselecteazaatentpartenerii de distributie, pentru a servi cat mai bine intereseleclientilor. • Bio Active MC OyamaAgaricuscontine 100% extract de ciupercaAgaricusBlazeiMurill, in forma de pudra (denumireaeste de microcapsula), ce se dizolva in apa la temperaturacamerei. • Firma producatoarecultivasiproceseazaaceastaciupercade peste 15 anisi, de-a lungultimpului, au comercializattinctura, tablete, ciupercauscata, insa forma de pudra(microcapsula) a datcelemaibunerezultate, caciajutaorganismul cu problemesapoataasimila tot ceeacecontineprodusul.

 18. INTREBARI ?

 19. VA MULTUMESC!!