hoe kunnen gebruikers de printkop van de lexmark n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Telefoonnummer Lexmark Nederland: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Telefoonnummer Lexmark Nederland: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Telefoonnummer Lexmark Nederland: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

nOns ondersteuningsteam biedt een gratis nummer. Als u te maken krijgt met technische problemen, belt u ons Lexmark-ondersteuningsnummer 31-202253723 en krijgt u direct hulp. Onze technicus is beschikbaar 24 * 7 U kunt ook contact met ons opnemen via live chat.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Telefoonnummer Lexmark Nederland: 31-202253723


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
problemen met het afdrukken van documenten

problemen met het afdrukken van documenten vastgesteld vanwege problemen met de printerkop. Stofophoping is de belangrijkste reden. De printkop moet in de eerste plaats los van de machine zijn. Daarna moet het tot in de perfectie worden gereinigd. Er zijn echter andere manieren om het te reinigen. In het volgende gedeelte zullen we stap voor stap een methode vinden om het te reinigen. Gebruikers worden verzocht contact op te nemen met de Lexmark-ondersteuning voor meer informatie en begeleiding op dit gebied.

om met dit proces de printerkop te reinigen moet

Om met dit proces de printerkop te reinigen, moet u een zwart papier plaatsen door de lade van uw apparaat in te voeren. Zorg ervoor dat papier een standaard A4-formaat is en dat het schoon is. Het moet ook voorzichtig worden ingevoegd.

  • Druk op het Start-menu van uw Windows-besturingssysteem en klik vervolgens op de lijst "Alle programma's". Dit geeft u toegang om in bepaalde instellingen wijzigingen aan te brengen. Kies de map Lexmark en open deze. In de map kunt u de optie "Lexmark Solution Center" identificeren. U moet deze openen om lijsten met probleemoplossing te vinden voor verschillende problemen met de printer.
zoek nu het tabblad onderhoud en vind

Zoek nu het tabblad "Onderhoud" en vind verschillende opties op dit tabblad. Een optie voor het maken van testafdrukken verschijnt automatisch.

  • Druk op de knop "afdrukken" en wacht tot het papier is afgedrukt. Hiermee wordt het reinigingsproces gestart. Het duurt maar een paar seconden.
nee controleer de gedrukte kopie als de kleuren

Nee, controleer de gedrukte kopie. Als de kleuren en de dichtheid van de inkt voldoende zijn, kunt u ervan uitgaan dat de machine netjes is schoongemaakt. Als ze niet bevredigend zijn, moet je deze stappen herhalen, tenzij je bevredigende resultaten krijgt.

  • Als u herhaaldelijk slechte afdrukresultaten krijgt voor een onbeperkt aantal keren, moet u de inktpatroon vervangen en de hierboven genoemde stappen proberen.
neem voor meer informatie en probleemoplossing

Neem voor meer informatie en probleemoplossing contact op met Telefoonnummer Lexmark Nederland : +31-202253723. 

Lees ook dit blog: Wat moet ik doen voordat ik Lexmark-inktpatronen opnieuw kan vullen?

Bron