eduard kelderhuis helpt mensen het bereiken van hun fitness doelen n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Eduard Kelderhuis Helpt Mensen Het Bereiken Van Hun Fitness-Doelen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Eduard Kelderhuis Helpt Mensen Het Bereiken Van Hun Fitness-Doelen

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 8
Download Presentation

Eduard Kelderhuis Helpt Mensen Het Bereiken Van Hun Fitness-Doelen - PowerPoint PPT Presentation

93 Views
Download Presentation

Eduard Kelderhuis Helpt Mensen Het Bereiken Van Hun Fitness-Doelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Eduard Kelderhuis helpt mensen het bereiken van hun fitness-doelen

  2. Eduard Kelderhuis is een professionele en gecertificeerde fitness trainer met meer dan tien jaar ervaring in de fitness-industrie. In zijn carrière tijdsspanne van een decennium heeft hij getraind vele atleten, bodybuilders, sporters, beroemdheden en high profile ondernemers.

  3. Met betrekking tot de persoonlijke training, hij neemt een holistische benadering en op maat gemaakte trainingsprogramma's op basis van de fitness-doelen van zijn cliënten. Hij heeft gewerkt met klanten van verschillende leeftijden en niveaus van fitness, waaronder zwangere vrouwen en ouderen.

  4. Eduard Kelderhuis heeft vaardigheid in alle niveaus van fitness gebieden zoals kracht en conditie, gewicht opleiding, functioneel en het gehele lichaam oefeningen, sport specifieke opleiding, spieren te krijgen, krachttraining, vet verlies management, en het lichaam beeldhouwen.

  5. Daarnaast biedt hij ook voedingswaarde dieet plannen op basis van het type lichaam en de levensstijl van de cliënten. Hij ondersteunt en begeleidt zijn cliënten emotioneel, mentaal en spiritueel hen leidt tot een betere lichamelijke gezondheid en welzijn.

  6. Hij begeleidt ook klanten om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief oefenen. Sommige van zijn oefening regime zijn speciaal gemaakt om vet te verbranden metabolisme stimuleren, te genezen enkele kleine blessures, gespierde onevenwichtigheden, verstuikingen en het herstel van het lichaam.

  7. Tijdens zijn carrière reis heeft Eduard Kelderhuis reisde naar verschillende landen en werkte in diverse sportscholen, fitnesscentra, sportscholen en recreatiecentra. Vanaf nu heeft hij een enorme klantenkring over de grenzen.

  8. Dank Je Wel!