tietoja kes renkaista n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tietoja kesärenkaista PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tietoja kesärenkaista

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Tietoja kesärenkaista - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

\n Valinta kesärenkaiden ja joka kelin renkaiden välillä voi olla vaikea. Kesärenkaat tarjoavat kesällä paremman suorituskyvyn kuin mitkään muut renkaat, mutta toisaalt

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Tietoja kesärenkaista' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
tietoja kes renkaista 1
Tietoja kesärenkaista
  • Valinta kesärenkaiden ja joka kelin renkaiden välillä voi olla vaikea. Kesärenkaat tarjoavat kesällä paremman suorituskyvyn kuin mitkään muut renkaat, mutta toisaalta joka kelin renkaita voi käyttää ympäri vuoden ilman tarvetta renkaiden vaihdolle. Henkilökohtaiset mieltymyksesi ovat tärkeässä asemassa päättäessäsi, kummat näistä sopivat sinulle paremmin. Jos sinulle on tärkeää hyödyntää autosi suorituskyky täydellisesti, kesärenkaat ovat oikea valinta.
tietoja kes renkaista 2
Tietoja kesärenkaista
  • Vaikka kesärenkaat sopivat kaikentyyppisille ajoneuvoille, ne sopivat erityisen hyvin suorituskykyisiin autoihin, koska ne on rakennettu nopeutta ja ketteryyttä silmällä pitäen. Nautinto ajellessasi lämpimänä kesäpäivänä on täydellisimmillään, kun sinulla on autossasi kesärenkaat.
tietoja kes renkaista 3
Tietoja kesärenkaista
  • Kesärenkaat myös reagoivat paremmin, ja niissä on paremmat jarrutus- ja kaarreominaisuudet. Kulmien ja mutkien ympäri ajaminen on vain niin paljon mukavampaa kesärenkaiden kanssa. Renkaiden erityiset kulutuspintakuviot sekä kumiyhdisteet tuovat ajoon lisää tarkkuutta ajaessasi puhtailla ja kuivilla kesäisillä teillä. Ajoneuvosi tasapaino on hyvällä mallilla jopa sateella, koska renkaat on suunniteltu antamaan maksimaalinen pito myös märällä pinnalla.
tietoja kes renkaista 4
Tietoja kesärenkaista
  • Kesärenkaiden kulutuspinnan syvyys tekee niistä hyvät. Erityisesti suunniteltu kulutuspinta tekee ajamisesta lämpimissä kesäolosuhteissa paljon turvallisempaa. Kesärenkailla lähteminen jäisille teille tarkoittaa kuitenkin monia vaaratilanteita. Niiden kulutuspinta muuttuu erittäin vaaralliseksi, kun ajat kylmissä ja lumisissa olosuhteissa. Saatat helposti suistua tieltä tai törmätä toiseen ajoneuvoon tai ihmisiin ja siten aiheuttaa vakavan onnettomuuden.
tietoja kes renkaista 5
Tietoja kesärenkaista
  • Autamme sinua ymmärtämään enemmän kesärenkaista, vieraile sivuillamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi vaikka jo tänään.