Talvirenkaiden hyodyt jaalla ajettaessa - PowerPoint PPT Presentation

talvirenkailla ajamisen hy dyt lumella ajettaessa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Talvirenkaiden hyodyt jaalla ajettaessa PowerPoint Presentation
Download Presentation
Talvirenkaiden hyodyt jaalla ajettaessa

play fullscreen
1 / 7
Talvirenkaiden hyodyt jaalla ajettaessa
12 Views
Download Presentation
AriPekkaAutio
Download Presentation

Talvirenkaiden hyodyt jaalla ajettaessa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa

  2. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Talvirenkaissa on pehmeä kumiseos, joka pysyy joustavana lämpötilan laskiessa. Niissä on myös erityiset kulutuspintakuviot, joissa on leveämmät urat parantamaan pitoa lumella ja jäällä. Tyypillisesti niissä on syvät sivuttaisuurteet, jotka ovat kuin pieniä viiltoja kulutuspinnassa. Ne auttavat poistamaan vettä ja loskaa ja siten välttämään vesiliirtoon joutumisen. Sekä nastarenkaat että nastattomattalvirenkaat toimivat hyvin lumella.

  3. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Näin ollen talvirenkaiden käyttö talvikaudella on hyvä valinta, koska se mahdollistaa seuraavat:

  4. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Parempi pito - Talvirenkaissa on kulutuspintakuvio, joka on erityisesti suunniteltu kaivautumaan ja tarttumaan tien pintaan epäsuotuisissa olosuhteissa. Ne on valmistettu myös pehmeämmästä kumista, mikä sallii niiden joustavuuden erittäin kylmässä ilmastossa. Renkaat, joita ei ole suunniteltu talviolosuhteisiin, saattavat näissä lämpötiloissa olla kovat ja kiinteät. Parempi pito vähentää todennäköisyyttä jäädä jumiin ja parantaa ajoneuvosi pysähtymis- ja ohjailuominaisuuksia talviolosuhteissa. Ajattele ympärivuotisia renkaita tenniskenkinä ja talvirenkaita kunnollisina vaelluskenkinä.

  5. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Pidentää renkaiden käyttöikää - Kun käytät talvirenkaita kovissa talviolosuhteissa, ympärivuotiset renkaasi tai kesärenkaasi saavat pienen lepoajan – ja siten pidemmän käyttöiän. Riittää kun vaihdat autoosi ympärivuotiset tai kesärenkaat talven päätyttyä. Talvirenkaat on tehty talvikaudeksi, eivätkä ne toimi kesäolosuhteissa.

  6. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Hyvin reagoivat jarrut - Kun sääolosuhteet ovat huonot, jarruttamisesta tulee välttämätöntä. Talvirenkaat pureutuvat tien pintaan ja kiinnittyvät siihen, mikä tarkoittaa jarrutusmatkan lyhenemistä.

  7. Talvirenkailla Ajamisen Hyödyt Lumella Ajettaessa • Lisätietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa: www.nokianrenkaat.fi