miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvis lle n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle PowerPoint Presentation
Download Presentation
Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle - PowerPoint PPT Presentation


  • 8 Views
  • Uploaded on

Ajoneuvon ostaminen on todella suuri investointi, johon liittyy paljon vastuuta. Kun olet käyttänyt ajoneuvoa pitkään aikaan, sinun on vaihdettava renkaita jotka tuli auton kanssa, jotta vältät kuluneiden renkaiden käytön tiellä. Joskus sinun ei tarvitse edes odottaa, kunnes rengas, jotka ajoneuvo kanssa on tullut pitää korvata. Esimerkiksi jos ostat auton ympärivuoden renkailla ja tulevat paikoista, joissa on kova talvi, sinun on ehkä vaihdettava renkaat talven lähestyessä.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvis lle 1

Ajoneuvon ostaminen on todella suuri investointi, johon liittyy paljon vastuuta. Kun olet käyttänyt ajoneuvoa pitkään aikaan, sinun on vaihdettava renkaita jotka tuli auton kanssa, jotta vältät kuluneiden renkaiden käytön tiellä.

Joskus sinun ei tarvitse edes odottaa, kunnes rengas, jotka ajoneuvo kanssa on tullut pitää korvata. Esimerkiksi jos ostat auton ympärivuoden renkailla ja tulevat paikoista, joissa on kova talvi, sinun on ehkä vaihdettava renkaat talven lähestyessä.

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle

miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvis lle 2

Nastarenkaat on suunniteltu käytettäväksi vaikeissa talviolosuhteissa, joissa on runsaasti jäävettä, jäätä ja lunta tiellä. Ne ovat pehmeitä ja joustavia myös silloin, kun teiden lämpötila laskee alle 7 asteen. Ne ovat ainoa rengas tyyppi, joka tarjoaa parhaan pidon jäällä.

Jopa kitkarenkaat ovat tarkoitettu käytettäväksi kylmissä lämpötiloissa, ja eivät voi voittaa nastarenkaita, kun ajatellaan jäisillä teillä. Ne ovat paras vaihtoehto mustalle jäälle ja raskaalle lumelle.

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle

miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvis lle 3

Ainutlaatuinen ominaisuus, kuten talvirenkaat, joissa on nastat, joita ei löydy millään muulla renkaalla, ovat metalliset nastat. Näiden renkaiden pinnalla on reikiä, joissa on metalliosat, jotka tavallisesti kaivautuvat jäisiin teihin paremman vetovoiman ja jarrutuksen vuoksi.

Metallinastojen lisäksi nastarenkaissa on myös aggressiivinen kulutuspinta, joka työntää veden pois talvisilla teillä. Näiden renkaiden kulutuspinnassa on halkioita tai pieniä rakoja, jotka antavat pidon lumessa ajaessasi, joka estää liukumisen liukkailla teillä.

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle

miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvis lle 4

Saatat miettiä, tarvitsetko todella talvirenkaita, kun kylmäkausi tulee. Ei ole pakko ostaa näitä renkaita, koska on olemassa muita rengasvaihtoehtoja, joita voit käyttää esim. joka säänrenkaat. Mutta jos haluat ajaa mukavammin ja turvallisemmin talvella, se olisi ehdottomasti kannattavaa ostaa nastarenkaat.

Jää ja lumi aiheuttavat kaaosta teillä kovien talviolosuhteiden aikana ja vaikeuttaa niiden ajettavuuteen. Nastarenkailla ajaminen näillä teillä tekevät kokemuksesta vähemmän pelottavan.

Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle