Žena - PowerPoint PPT Presentation

Žena
Download
1 / 5

  • 90 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Žena. U auto servisu. Uđe žena u auto servis i pita za poklopac 710. Prodavač ostane malu u čudu, priđe na kasu i pita tamo šefa za poklopac 710. On, isto tako iznenađen, pozove mehaničara, i postavi mu pitanje u vezi poklopca 710, no međutim niti on nije znao o čemu se radi.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Žena

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Ena

Žena

U auto servisu


Ena

Uđe žena u auto servis i pita za poklopac 710

Prodavač ostane malu u čudu, priđe na kasu i pita tamo šefa za poklopac710.

On, isto tako iznenađen, pozove mehaničara, i postavi mu pitanje u vezi poklopca 710, no međutim niti on nije znao o čemu se radi.


Ena

Međutim žena insistira, budući kako kaže da se radi o jednom bitnom djelu motora, koji je na misteriozan način nestao. Silom traži novi poklopac 710!

No budući da stvarno nitko nije imao ni pojma što bi to moglo biti, vlasnik se dosjeti i pita ženu da li bi ona taj poklopac 710 mogla i nacrtati.


Ena

Ta žena, sasvim slučajo bila je vješta u crtanju i kako se naravno tog dijela motora jako dobro sjećala, nacrtala je kružnicu 8 centimetara dijametra, te u nju upisala broj 710.


  • Login