Http://www.pass4sureOfficial.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

pass4sureOfficial PowerPoint PPT Presentation


  • 48 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

http://www.pass4sureOfficial.com. 000-911. IBM. System and Administration: Informix Dynamic Server. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=000-911. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

Download Presentation

pass4sureOfficial

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Pass4sureofficial

http://www.pass4sureOfficial.com

000-911

IBM

System and Administration: Informix Dynamic Server

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=000-911

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 000-911 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire IBM certification.

If you use pass4sureofficial 000-911 Certification questions and answers, you will experience

actual 000-911 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our IBM exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 000-911 exam. Every point from pass4sure

000-911 PDF, 000-911 review will help you take IBM 000-911 exam much easier

and become IBM certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial IBM 000-911 course:

* Up-to-Date IBM 000-911 questions taken from the real exam.

* 100% correct IBM 000-911 answers you simply can't find in other 000-911 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 000-911 PDF.

* IBM 000-911 brain dump free content featuring the real 000-911 test questions.

IBM 000-911 certification exam is of core importance both in your Professional

life and IBM certification path. With IBM certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

IBM 000-911 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass IBM 000-911 certification test and career opportunities will be

open for you.


Pass4sureofficial

Question: 1

What is the purpose of checkpoint?

A. To verify that all transactions have completed

B. To synchronize pages on disk with pages in memory

C. To inform the server if a session has committed a transaction

D. To validate that the database server processes are still running

Answer: B

Question: 2

Which portion of OnLine shared memory holds information about the thread stack?

A. Resident

B. Virtual

C. Message

D. Page

Answer: B

Question: 3

Where is an image of a page logged before it is changed?

A. In the physical log

B. In the logical log

C. In the reserved pages

D. In the session pool

Answer: A

Question: 4

Where are table spaces (tblspaces) created?

A. In dbspaces

B. In pages

C. In extents

D. In chunks

Answer: A

Question: 5

What is a tblspace a collection of?

A. Chunks

B. Dbspaces

C. Blobspaces

D. Extents

Answer: D

Question: 6

Which is NOT defined as a portion of OnLine shared memory?

A. Resident

B. Virtual

Page 1 of 30


Pass4sureofficial

C. Logical

D. Message

Answer: C

Question: 7

Given the settings in the exhibit, how many entries should be added to the /etc/services file?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: B

Question: 8

Who must have the ONCONFIG environment variable set?

A. All clients accessing the OnLine system

B. All local clients accessing the OnLine system

C. All remote clients accessing the OnLine system

D. All administrators who are tuning or initializing the OnLine system

Answer: D

Question: 9

What should the INFORMIXDIR environment variable be set to?

A. The full path of the Informix binaries

B. The full path where INFORMIX-OnLine Dynamic Server is installed

C. The full path of the sqlhost file

D. The full path to the database chunks

Answer: B

Question: 10

What does a session launch to achieve parallel processing in a multi-processor system?

A. Multiple processes

B. Multiple threads

C. Multiple sessions

D. Multiple virtual processors

Answer: B

Question: 11

Page 2 of 30


Pass4sureofficial

If kernel AIO is NOT used, database I/O occurs on which virtual process class or classes?

A. AIO

B. CPU

C. ADT

D. Both CPU and AIO

Answer: A

Question: 12

What is a virtual processor?

A. A hardware processor used by OnLine

B. A database server process

C. A lightweight thread

D. A set of hardware processors that run one UNIX process

Answer: B

Question: 13

Which mechanisms can the client use to connect to the server? (Choose three.)

A. Shared memory

B. Sockets

C. TLI

D. Listen queues

E. RPC

F. DCE

Answer: A, B, C

Question: 14

When a client is connecting to OnLine using TCP/IP, which column in the sqlhosts file is used to

look up the IP address of the server machine?

A. dbservername

B. servicename

C. hostname

D. nettype

Answer: C

Question: 15

Which configuration parameters must directly correspond with an entry in the sqlhosts file?

(Choose two.)

A. INFORMIXSERVER

B. DBSERVERNAME

C. DBSERVERALIASES

D. SESSIONS

Answer: B, C

Question: 16

What does the SHMMAX kernel parameter define?

Page 3 of 30


Pass4sureofficial

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


  • Login